A 0.5g/ttkg edzés utáni fehérjét hogy kell érteni?
Figyelt kérdés
Hogy 0.5g/ttkg fehérjepor menjen edzés után, vagy maga a fehérjének kell annyinak lenni?2016. febr. 21. 16:24
1/9 Cortez70 válasza:
A fehérjének, de nem gond ha kicsit kevesebb. Az egész napi összbevitel ami számít inkább.
2/9 anonim válasza:
A fehérjepor is "maga a fehérje",nem gondolod?
3/9 Cortez70 válasza:
De úgy érti, hogy kb 70-80% a porban a fehérje. Azzal is számolnia kell-e.
4/9 anonim válasza:
a fehérjének kell annyinak lenni. Nem szokták úgy írni hogy 0,5g/ttkg fehérjePOR :)
5/9 anonim válasza:
Akkor félre értettem.:)
Magának a fehérjének kell annyinak lennie.Gondolkozz,nem minden terméknek ugyanaz a tápértéke,így értelmét is veszti a kérdésed.
6/9 anonim válasza:
A fehérje, nem mindegy hogy 70% vagy 92% a fehérjetartalom.
7/9 anonim válasza:
Nem tudom, miért kellett lepontozni...
Úgy látszik, már összefognak itt ellenem.:D
8/9 anonim válasza:
A fehérjepor fehérje tartalmát nézd, ne a tömegét. Szóval ha 30g a por, de csak 25g benne a fehérje akkor az 25g.
9/9 anonim válasza:
öhm hát én edzés után 50g fehérjét viszek be! 100kg vagyok naponta min. 200 g t kell bevinnem... szóoval ha vagy 70kg akkor edzés után vigyél be 35g fehérjét. Fehérje porból is mehet de az ha csak egy adagot viszel be az +- 20g fehérje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!