Érdemes-e a súlyzós edzést és a saját testsúlyos edzést egyszerre végezni? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Próbáltam már mind a kettőt.
Mikor a saját testsúlyosat csináltam akkor szépen fejlődött az erő szintem, de kinézetre nem látszott rajtam semmi.(ekkor tudtam 12 húzódzkodást csinálni)
Mikor a súlyzós edzést csináltam akkor kezdtem izmosodni aminek nagyon őrültem,de 2 hónap után alig bírtam magam felhúzni 3 szor. Szeretnék izmos testet de mellette érdekelnek az a saját testsúlyos gyakorlatok.(őrszem húzódzkodás,egykezes fekvőtámasz,stb)Lehet-e mind a kettőben fejlődni ha egyszerre csinálom vagy nem?
2016. febr. 21. 09:19
1/6 anonim válasza:
Lehet egyszerre, a lényeg hogy úgy rakd össze az edzéstervet meglegyen a regeneráció.
2/6 anonim válasza:
A testepito edzes nem csak sulyzozasbol all hanem vannak benne alap gyakorlatok is ami a sajat sulyos edzesbe is vannak pl amit irtal az pont ilyen ugyhogy lehet
3/6 Cortez70 válasza:
Miért ne lehetne együtt? Eleve hátnál végzünk húzódzkodást is. Nem is értem hogy gyengülhettél ebben? Én 10 kilós tárcsával is simán húzódzkodom öregszar 45 éves gyúrós létemre is.
4/6 A kérdező kommentje:
úgy gondoltam hogy meg van a kondis edzés tervem és ahhoz igazítom pl: hétfő mell nap akkor úgy nézne ki hogy bemelegítek és jelen esetbe akkor útána mehet a fekvő támasz é ha meg van jöhetnek a súlyok
2016. febr. 21. 09:32
5/6 anonim válasza:
persze, már miért ne lehetne kombinálni?
Nekem pl. felhúzás, kitörés, fekvőtámasz, tolódzkodás, stb.. mind mind rendszeresen az edzésem részei
6/6 Cortez70 válasza:
#5, a felhúzást ne keverd a húzódzkodással. A felhúzás az más gyakorlatot jelent. Ez a felhúzás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!