Fáj a szívem, lehet, hogy az edzés miatt túlterheltem magam?
Pár napja edzés közben nagy nyomást éreztem a szívemben, azt hittem szívrohamot kapok, már vártam is, hogy jöjjön, de szerencsére nem kaptam. Aztán tegnap este is annyira fájt, hogy ma be kellett mennem a sürgősségire. Kivizsgáltak meg minden, de azt mondták nem látnak semmi elváltozást,aztán hazaküldtek.
Lehet, hogy túlterheltem magam? Nem szedek semmi teljesítményfokozót.
Amúgy poénként megjegyzem, kérdezte az ápoló, hogy szedek-e fehérjét meg koxot? Mert szerinte attól van. Aztán ráírták a leletre, hogy fehérjét szed. Ezek után inkább hazajöttem. :(
Másik helyre menj, ha nagyon kell, akkor maszek orvoshoz, mert ez nem normális.
Amúgy ezt vicces elképzelni, hogy ráírták, hogy "fehérjét szed". Mintha valami mágikus varázsszer lenne. Most akkor aki húst eszik, annak is rá lehet írni, hogy "Júj fehérjézik!"
Mindenesetre járj utána normális orvosnál, vizsgáltasd ki magad rendesen, ne hagyd csak úgy, mert lehet belőle baj.
Mindenképp menj el máshova is!
Jobbulást neked, remélem megoldódik!
Velem nem volt ilyen, pedig én is nagy szívfájós vagyok.
Egyszer valami májvizsgálatra mentem és a doki meg a nővér leállt velem veszekedni, hogy a tápkieg az koksz és ne egyek, mert a májamnak alapból rossz, nekem meg, hogy Gilber-kórom van nagyon rossz. Aztán közölte, hogy ne igyak piát, ne stresszeljek és ne mozogjak intenzíven. Megkérdeztem, akkor mit lehet? Erre nem mondtak semmit. Szánalmas, hogy az orvosok is ilyen szinten tájékozatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!