Mi ajánlott a súlyzós edzés mellé, fogyás céljából?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
17 éves srác vagyok, lassan 1 hónapja járok konditerembe, súlyzós edzéseket végzek, valamint 20 percet futok a futópadon edzések után. A gond az, hogy nem tudom, hogy ezt így jól csinálom e. Le szeretnék adni kb. 10 kgt, úgy hogy közben az izmom fejlesztésén is dolgozom a súlyzós edzéseken. Edzések előtt/után, vagy mikor kéne használnom a futópadot, vagy esetleg mit kéne használnom és hogyan, ahhoz hogy zsírból fogyjak? Mindezek mellett az étkezésemről is szeretnék kérdezni, hogy mit és milyen mértékben kellene fogyasztanom ezek mellett?
Így néz ki egy heti edzésem:
1. nap: mell-bicepsz
2. nap: láb-has
3. nap: váll-csuklya
4. nap: hát-tricepsz
Köszönök előre is minden segítséget!
2016. febr. 18. 19:43
1/13 anonim válasza:
Hogy néz ki a mostani étrended? Egyszerre kezdőként tudsz izmosodni, zsírt leadni, egy ideig.
2/13 A kérdező kommentje:
Iskolába általában 2-3 szendvics, aztán edzés, hazaérek akkor általában csirkemell, rizs, párolt zöldséggel, esetleg salátával, a vacsora pedig változó.
2016. febr. 18. 19:52
3/13 anonim válasza:
Hány kiló és milyen magas vagy?
4/13 anonim válasza:
Hát ez nem lesz jó. Sárga Kapszula című könyvet töltsd le, olvasd el.
5/13 A kérdező kommentje:
180 cm és kb 90 kg. De most ez milyen válasz, hogy ez nem lesz jó? Azt szerettem volna megtudni, hogy mit kéne tegyek, mikor kéne futnom a súlyzós edzések mellett(előtte vagy utána?), ahhoz hogy zsírt leadjak...
2016. febr. 18. 20:16
6/13 anonim válasza:
Valószínű az iskolába tk kenyér+ csirkemell szendvicset visz, ha komolyan veszi.
7/13 anonim válasza:
Futhatsz iskolába, hátha tanítanak valamit. Edzés után jobban jársz, ha előtte futsz lesz erőd edzeni, Kis logika csak. A legjobb külön időpont lenne, de a kaja számít, nem az a nulla futás.
8/13 A kérdező kommentje:
Ja, szóval buta vagyok, mert nem írta le előtted senki hogy a kaja a lényeg :D A többieknek pedig köszönöm!
2016. febr. 18. 20:40
9/13 Cortez70 válasza:
Az egészről fingod nincs kiskancsó. Edzel egy hónapja, de pofád már van.
10/13 A kérdező kommentje:
Vagy minek kommentelsz egyáltalán, ha csak negatív dolgokat tudsz írni? Semmi rosszat nem írtam, nem "nagy a pofám", ellentétben veled :)
2016. febr. 18. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!