Meg tudnatok nyugtatni?
6 eve etkezesi zavaros vagyok. Eloszor anorexias, majd bulimias (hanytatni sosem hanytattam magam, mert gyogyszert szedek..."szerencsere", igy ez eltantoritott, de koplalas-tuleves volt).
3 napja elkezdtem egy etrendet: [link] . Meg akarok gyogyulni! De nagyon nehezem megy. Ugy erzem ez rengetek es rettegek, hogy el fogok hizni (persze azt is tudom, hogy teljesen alaptalanul).
A sajat sulyomra szabtam. Szh
2g f 2g zs 1 g
Gondolkozz logikusan.Nem egyik napról a másikra fogsz elhízni.
Figyeld a testzsírodat/mérd,ezzel reálisan nyomon tudom követni magad,mivel tényeket mutat,nem pedig illúziót.
Elhízni biztos nem fogsz.
De egy anorexiásnak mást jelent az elhízás, mint nekünk.
Megnyugtatlak.
Én is rettegtem. Hosszú idő, mire az ember meggyőzi magát, de sikerül és lehet kontrollálni a betegséget. Kalória, illetve makrószámlálás mellett a szükségleteid ismeretében tudni fogod, hogy minden falat, amit megeszel a céljaidat szolgálja és idővel elmúlik a rettegés, nem lesz bűntudat. Azt, hogy hogyan leszel ismét intuitív evő, ne kérdezd, ott még nem tartok. Egyelőre kalóriaszámlálós tömegnövelés megy.
A mostani beviteleddel (1200) 2 naponta edzés mellett szerintem fogyni fogsz, de nem baj, legalább megtudod, mennyi a szükségleted és annak megfelelően korrigálsz.
Ha kell még infó, szólj és olvass sokat a témában (ha a Sárga Kpszula már megvolt, Lyle Mcdonalddal és Kozaróczky Tiborral kezdj!)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!