Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Meg tudnatok nyugtatni?

Meg tudnatok nyugtatni?

Figyelt kérdés

6 eve etkezesi zavaros vagyok. Eloszor anorexias, majd bulimias (hanytatni sosem hanytattam magam, mert gyogyszert szedek..."szerencsere", igy ez eltantoritott, de koplalas-tuleves volt).

3 napja elkezdtem egy etrendet: [link] . Meg akarok gyogyulni! De nagyon nehezem megy. Ugy erzem ez rengetek es rettegek, hogy el fogok hizni (persze azt is tudom, hogy teljesen alaptalanul).

A sajat sulyomra szabtam. Szh

2g f 2g zs 1 g

2016. febr. 18. 16:21
 1/10 anonim ***** válasza:

Gondolkozz logikusan.Nem egyik napról a másikra fogsz elhízni.

Figyeld a testzsírodat/mérd,ezzel reálisan nyomon tudom követni magad,mivel tényeket mutat,nem pedig illúziót.

2016. febr. 18. 16:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Sportolni is tervezel mellette? Egyébként nem biztos hogy neked ez elég lesz, mert nem diétáznod kell, hanem súlyt növelni.
2016. febr. 18. 16:44
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen, edzek is mellette (sulyzokkal). Nem kell tomeget novelnem, mert bulimiaval a tuleveseknek koszonhetoen teljesen normalis sulytartomanyba kerultem...
2016. febr. 18. 17:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Edzesek 2 naponta vannak es egyebkent 160/48 a mereteim, hogy teljes kepet kapjatok, nem titkolozom...
2016. febr. 18. 17:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Elhízni biztos nem fogsz.

De egy anorexiásnak mást jelent az elhízás, mint nekünk.

2016. febr. 18. 18:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Hogy érted? :)
2016. febr. 18. 19:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem sok ember van aki napi 1700 kalóriától elhízott edzés mellett...
2016. febr. 19. 12:34
 8/10 A kérdező kommentje:
nekem 1200 kalória :) saját testsúlyra szabva
2016. febr. 19. 13:53
 9/10 Szintis Zoli ***** válasza:

Megnyugtatlak.

Én is rettegtem. Hosszú idő, mire az ember meggyőzi magát, de sikerül és lehet kontrollálni a betegséget. Kalória, illetve makrószámlálás mellett a szükségleteid ismeretében tudni fogod, hogy minden falat, amit megeszel a céljaidat szolgálja és idővel elmúlik a rettegés, nem lesz bűntudat. Azt, hogy hogyan leszel ismét intuitív evő, ne kérdezd, ott még nem tartok. Egyelőre kalóriaszámlálós tömegnövelés megy.

A mostani beviteleddel (1200) 2 naponta edzés mellett szerintem fogyni fogsz, de nem baj, legalább megtudod, mennyi a szükségleted és annak megfelelően korrigálsz.

Ha kell még infó, szólj és olvass sokat a témában (ha a Sárga Kpszula már megvolt, Lyle Mcdonalddal és Kozaróczky Tiborral kezdj!)!

2016. febr. 19. 16:40
 10/10 A kérdező kommentje:
El sem tudom mondani mennyire köszönöm! :)
2016. febr. 19. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!