Nagyon félek a császártól, ez normális, meg tudnátok nyugtatni?
Elvileg jövő héten lesz. Minden aggaszt:
gerinc érzéstelenítés
hogy elzsibbadjon
hogy rendben legyen minden
hogy ne érezzem
hogy ne tartson sokáig
hogy utána se legyen gond
és a legfőképpen, hogy a babámnak ne legyen baja és tudjam majd szoptatni!!!
Szerintem természetes dolog, hogy félsz. Ne aggódj, minden renben lesz. Az érzéstelenítés csak egy kis szúrás, és utána nem fog fájni semmi. Sokáig sem tart, bár én mintha elvesztettem volna az időérzékemet ott a műtőben. A baba vagy a te érdekedben most valamiért ez a legjobb megoldás, ez ellen teni nem tudsz. A szoptatás meg egyáltalán nem ezen múlik. Mind a 3 gyermekem császárral született, és soha egyiknél sem volt gondom a szoptatással.
Kitartást és utána boldog babázást kívánok!
Csaszar utan ne mozgasd a fejed, ne emelgesd mert ha megis olyan orgalmatlan fejfajasod lesz h jobbam faj mint a csaszaros heg. Hidd el nem akarlak halalra remiteni csak szerintem ezt a tanacsot fogadd meg. Mas anyuka is jart igy mar tobbek kozott en is es hidd el nem akarod!
Amugy nem egy nagy dolog a csazsr hipp-hopp tulvagy rajta. :-) utana kellemetlen meg minden de nem olyan borzaszto. :-) csak amit az elejen irtam arra figyelj oda!
Ahogy elöttem irták,tartsd be hogy nem emeleda fejed.Én betartottam és semmi gondom nem volt.Én örültem hogy nem babás szobába kerültem,hisz elsö napokban nehezen ment a mozgás.
Én nem éreztem semmit,kérdezték folyamatosan mit érzek,mennyire...
negyed ora alatt készen voltak,igaz nekem sürgösségi volt.
Szoptatni tudtam,rekordmennyiségeket evett a babám.
Köszönöm szépen.
Azért lesz császár, mert meszes a lepényem és kevesebb a víz, még húzzuk vasárnapig, akkor töltjük a 38.hetet, és utána a jövő hétre mondta az orvosom, hogy nem várunk tovább.
Köszönöm, megpróbálok nem aggódni, mert az tudom, hogy nem jó a babának.
Ha természetesen szülnél,akkor is lenne mitől félned bőven :-)
Itt azért van egy program,amire lehet számítani,ezt elmondják neked,kérdezhetsz stb.Jobban "kiszámítható" mint a hüvelyi szülés.
A hüvelyi akkor fáj,a császár utána.Túl fogod élni,nekem kifejezetten jó élmény volt.Bent volt 3 orvostanhallgató is nézelődni ezért pontosabban elmagyaráztak mindent,teli volta a fejem a végére szakszavakkal :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!