20 hetes terhes vagyok és alig mozog a babám, tegnap 15 percig nézte a doki uh-va, nem is érzem a mozgásokat ez normális?
A kóla is be szokta őket pörgetni,persze vannak olyan lusta babák akikre semmi sem hat. :)
Ha normálisan fejlődik és a doki nem mondott semmi rosszat, akkor ne aggódj, minden rendben a babáddal. Egyébként ha első baba, akkor ne csodálkozz hogy még alig érzed mozogni, ő még nagyon pici, a helye pedig rengeteg. Majd még csak ezután fogod érezni minden nap, és majd egyre többet és egyre erősebben.
Én 16+5 hetesen éreztem először,de annyira picit, hogy nem is voltam benne biztos hogy ő volt az. Majd legközelebb csak 18 hetesen éreztem határozott két nagy rúgást. Aztán legközelebb csak 20 hetesen, na onnantól kezdve éreztem már minden nap, de eleinte naponta max csak 3x éreztem kisebb mozgásokat,aztán napról napra többet és erősebben. Nyugi, ne legyél para kismama :)
9hós fiú anyukája
Az èn fiam a mai napig nem mozog az uhk alatt szerintem utalja...max befordul hàttal...a gerincèt màr rengetegszer lattam azarcàt oldalrólegysze pà màsodpercre. Màr a 12 hetesen szenvedès volt az orrcsont , a 18 hetesen a szàj megvizsgàlàsa nem reagàl sem csokira koffeinre semmire.
Hol van a lepènyed? Nekem elöl a 21 hètig nem èreztem yzinte semmit, azona hèten pedig rögtön külsõleg is làtható mozgàsokkal "kezdte a bemutatkozàst". Alapból is lustàbb, tegnap este voltunk uhn 35 percesen na úgy besèrtõdött ma alig mozog, nàlunk ilyenkor jó hangos zene a pocaba segít de az is bejelentkezèst eredmènyez. Szerintem nincs semmi baj.
(23hkm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!