Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Meg tudnátok kicsit nyugtatni?

Meg tudnátok kicsit nyugtatni?

Figyelt kérdés
Az van, hogy két hét múlva ülök életemben először repülőre, és eléggé félek, pláne hogy egyből lesz egy fél nap az út... Tudom hogy elvileg ez a legbiztonságosabb, de nem vagyok nyugodt..

2014. júl. 26. 12:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi baj, ne aggódj. Vagy autóban is félsz? Az sokkal veszélyesebb pedig.
2014. júl. 26. 13:27
 2/8 anonim ***** válasza:
Hülyeség félni. Az utcán is a fejedre eshet egy tégla vagy elüthet az autó-ezeknek sokkal nagyobb a statisztikai valószínűsége. Az utcára nyugodtan lépsz ki? Próbálj így hozzáállni a repüléshez is.
2014. júl. 26. 15:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Üdv, sorstárs..
2014. júl. 26. 19:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Mi az amitöl félsz? A levegötöl? Igaz, abol lessz vagy annyi. A félnapos út az mondjuk kitesz valamit mert vonaton is türelmet jelent, a távolságot valahogy meg kell semisiteni, az pedig idöbe tellik. Amikor elöször száltam be nagy útra indulva, engem is nyugtalanított a 6.5 óra Paris- Yaounde. Nekem ezt most kikell birnom? Ennyi idöt ilyen kis helyen? Meg tíz nap mulva visszafelé még egyszer? Ilyen nyugtalanság kavarta a közérzetemet, MIND AZ MELLETT, hogy több mit 400 órát voltam már levegöben, már több mit 1100-szor leszáltam.

Ez a nyugtalanság csak egy ártatlan ideg játék az ember porcikáiban. Az öröm félelem várhatatlanság játéka.

Csak az lessz számodra idegen, hogy nem lessz kontaktus a talajjal, mert a kerekeket felemelik. Ha pedig a kerék nem ér le akkor mindegy, hogy hol halad a gép elöre, hát mennyün feljebb. Na itt a másik furcsa, hiába nézel ki, nem láttsz sok mindent mint a vonaton.

Majd amikor leszáltál azt fogod magadtol kérdezni: mi volt ezen izgulni való?

2014. júl. 28. 13:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Feltétlen ablak mellé ülj, és bámulj le gyermekszemmel a világra.

Hihetetlen élmény lesz!

2014. júl. 28. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:
#5 ...ha csak a felhök nem bújnak a gép alá!
2014. júl. 28. 14:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Lazits és élvezd az utat! Ablak mellé ülj! Vigyél könyvet, sok zenét, újságot. A repülés a világ egyik legjobb dolga. Ne azon agyalj mi történhet. Érezd jól magad és élvezd az utazás lehetőségét!
2014. júl. 31. 16:28
 8/8 anonim ***** válasza:
A repüléstöl nics semmi élvezetessebb, csak a sex.
2014. júl. 31. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!