Meg tudnátok kicsit nyugtatni?
Mi az amitöl félsz? A levegötöl? Igaz, abol lessz vagy annyi. A félnapos út az mondjuk kitesz valamit mert vonaton is türelmet jelent, a távolságot valahogy meg kell semisiteni, az pedig idöbe tellik. Amikor elöször száltam be nagy útra indulva, engem is nyugtalanított a 6.5 óra Paris- Yaounde. Nekem ezt most kikell birnom? Ennyi idöt ilyen kis helyen? Meg tíz nap mulva visszafelé még egyszer? Ilyen nyugtalanság kavarta a közérzetemet, MIND AZ MELLETT, hogy több mit 400 órát voltam már levegöben, már több mit 1100-szor leszáltam.
Ez a nyugtalanság csak egy ártatlan ideg játék az ember porcikáiban. Az öröm félelem várhatatlanság játéka.
Csak az lessz számodra idegen, hogy nem lessz kontaktus a talajjal, mert a kerekeket felemelik. Ha pedig a kerék nem ér le akkor mindegy, hogy hol halad a gép elöre, hát mennyün feljebb. Na itt a másik furcsa, hiába nézel ki, nem láttsz sok mindent mint a vonaton.
Majd amikor leszáltál azt fogod magadtol kérdezni: mi volt ezen izgulni való?
Feltétlen ablak mellé ülj, és bámulj le gyermekszemmel a világra.
Hihetetlen élmény lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!