Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 Hónapos kisfiam leesett az...

6 Hónapos kisfiam leesett az ágyról! Egy kicsit sírt de hamar meg tudtam nyugtatni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
át tapogattam a fejét testét de nem fájlalta sehol lehet komolyabb baja! belső vérzés ilyenek?
2008. dec. 18. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, hogy most aggódsz, de nyugi! Ezek a kis manók sokat kibírnak. Az én kisfiam annyira mozgékony, hogy többször leesett az ágyról, és semmi baja nem lett. Azóta eltelt fél év, és teljesen egészséges.

Majd ha elkezd menni, akkor is fog még esni, nem lesz semmi baj:)

2 gyerek anyukája

2008. dec. 18. 14:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtad kb milyen magasról esett le..De nem igen lett baja elvégre nem írtad,hogy eszméletvesztés lett volna..tapogasd át a végtagjait enyhén masszírozva,a hasát,hátát úgyszintén.Ellenőrizd a kutacsát.Nem lesz baja.Ha belső vérzése lenne sirna,mert a szövetek közé menne a vér és az a tágulástól feszülne ami fájdalmat okoz!Teáztasd,próbáld ágyban tartani pihenés végett,és ne aggódj,ne okold magad!
2008. dec. 18. 14:36
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors a gyors válaszokat! Amúgy kb 50cm-ről esett le!
2008. dec. 18. 14:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Semmi pupli nincs a fején utána volt egy kis kipirosodás de az már el is múlott! jó a kedve evett is!
2008. dec. 18. 14:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
semmi baja nem lesz.Az nem olyan nagy távolság,ne aggódj.A kipirosodás meg a sírástól lehetett!Minden jót Nektek!Üdv 2 válaszoló
2008. dec. 18. 14:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mit tegyél? Próbálj megnyugodni! A picivel tuti semmi gond sincs, sajnos hozzá kell szokni, hgoy időnként történnek apró balesetek. De biztosan nem lesz semmi baj, ha lenne, sírna.
2008. dec. 18. 15:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Amúgy csak 18 vagyok és elég tapasztalatlan de köszi szépen most megnyugodtam!
2008. dec. 18. 16:43
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
ÓÓ ne szabadkozz.Én 26 voltam mikor a lányomat megszültem.Most közel vagyok már a 30-hoz de a mai napig megijedek ha történik valami.Persze a gyerek előtt ezt leplezni kell mert megérzi és ha nincs is baja akkor is sírni fog mert olyan okosak a kis édik megérzik az aggályainkat..Most újra várandós vagyok és tuti minden előlről fog kezdődni,de hát egy anya dolga ez!Szeretni és félteni..persze utóbbit mértékkel!
2008. dec. 18. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!