Odaadnád a babádnak a z üveges bébiételt, ha leesett a földre az üveg, de nem tört el?
Figyelt kérdés
Táskámban volt a babakaja, és leesett a táskám, hallottam, h koppan a kaja, de nem tört el, viszont anyósom szerint már ne adjam a babának, mert apró szilánkok belülről belemehettek a kajába.
Szerintetek?
2011. szept. 14. 16:05
1/7 anonim válasza:
Ha nem tört el, és repedés sincs rajta, akkor szerintem nem mehetett bele szilánk. Akkor tényleg csak kuppant egyet és kész. Ha repedés nincs rajta én oda merném adni.
2/7 anonim válasza:
igen.
hanem tört el, nincs szilánk sem.
4/7 anonim válasza:
Ilyen koppanás már nálunk is volt, én odaadtam.
5/7 anonim válasza:
Nálunk is volt hasonló koppanás, nem volt repedés, törés én odaadtam neki.
6/7 anonim válasza:
Én nem adnám oda neki. Lelkem megnyugtatása végett csak :)
7/7 anonim válasza:
A taskaddal egyutt esett le, igy fogott valamennit a taska. Ontsd ki belole a kajat egy masik edenybe, vizsgald meg az uveget, es ha OK, akkkor nyugodtan add oda neki. Nekem is eset mar le uveg, es utana megette a gyerkoc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!