NUK cumisüvegekben és csőrös itatókban mi célt szolgál az üveg és a cumi között lévő kivehető perem?
Figyelt kérdés
2011. aug. 27. 23:33
1/9 anonim válasza:
Nem biztos, hogy jól értem, de ha gumis anyagból van, akkor szerintem ilyen tömítés-szerű dolog lehet, hogy ott ne folyjon ki a cumi/pohár tartalma, csak a szopóka részen.
2/9 A kérdező kommentje:
nem gumis, hanem műanyag, és befedi az egész üveget. Ki lehet venni, de ki is veszem mert ha benne van, nem jön semmi az üvegből. Olyan mintha elzárná h ne folyjon ki, de annak meg mi az értelme, ha cseppmentes az üveg, plusz van kupakja az üvegnek.
2011. aug. 27. 23:48
3/9 anonim válasza:
akkor hogy pl. táskában ne folyjon ki, vagy hogy mondjuk be tudd tenni lezárva a hűtőbe
4/9 A kérdező kommentje:
na jó, de pont ezért nem értem, mert van kupakja az üvegnek, tehát a kifolyás meg a lezárást az is megoldja. ez a kis korong pedig belül van az üveg és a cumi között, de ki lehet venni, nem értem a célját.
2011. aug. 28. 00:14
5/9 anonim válasza:
PL. ÉN HA ABBAN KÉSZÍTETTEM A TÁPSZERT, MIKOR RÁZTAM AZ ÜVEGET, AKKOR AZZAL ZÁRTAM LE, ÍGY KÖNNYEBB VOLT DOLGOZNI VELE.
6/9 anonim válasza:
Szia! Minden cumisüvegbe van, mert attól, hogy kupakot raksz rá, ha felborul, a kupakba folyik/csöpög bele a cucc. Egyébként mi nem használtuk, megvoltunk nélküle.
7/9 anonim válasza:
Azért van hozzá, hogy a tápszert pl össze lehessen rázni, illetve így biztosan zár. Én nem szerettem azt sem, ha a pl megdöntött üvegben a cumiba ragad a cucc pl tápszer vagy gyümölcslé, ha rátettem a kupakot nem folyt bele.
8/9 anonim válasza:
Most komolyan nem érted?Ha anélkül rázod össze a tápszert pl.akkor hiába van kupak rajta kifolyik a cucc!Megcsinálod,összerázod,kiveszed a műanyagot és kész!mégis mire gondoltál mire való?húúúú
9/9 A kérdező kommentje:
Okés, most már világos, de mentségemre, sosem adtam tápszert a babámnak, így honnan kellett volna tudnom, hogy készül, és milyen biztonsági óvintézkedések kellenek hozzá. Most vettem ilyet csőröset, abba vizet teszek, ezért nem értettem. De köszi, használni nem fogom.
2011. aug. 29. 00:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!