Milyen márkájú, hány ml-es, hány darab, műanyag vagy üveg cumisüveget szerezzek be kezdésnek? Mi a különbség az alvó és a játszó cumi között?
Nekem kezdésnek 1 db Mam-os cumisüvegünk volt a legkisebb. Aztán váltottuk eggyel nagyobbra. De én egyik méretből sem vettem kettőt. Elég volt az az 1, hiszen két étkezés között van idő a kifőzésre.
Nekünk 1 cumink volt és ezzel aludt és ez volt a szájába egész nap, ja és ez is Mam-os volt, mert ez volt a kismama csomagban.
8 hónapos fiú anyukája
Cumit én sem vettem.
Egy darab Avent márkájú 260 milis cumisüveget vettem, amit a steril csomagolásából a babám 7 hónapos korában nyitottam ki, addig nem kellett.
Ne nagyon vásárolj be. Ha tápis lesz a babád, majd veszel szülés után komplett csomagot.
Az előttem levő válasszal egyáltalán nem értek egyet. Én sem vettem mert el sem tudtam képzelni, hogy nem szoptatok. Mindent megtettem érte és mégsem sikerült. Fájdalmas kínlódás lett belőle és a tej sem volt megfelelő! A férjem ment venni cumisüveget amíg én a kórházban voltam. Természetesen nem jártunk utána milyet vegyünk mert ugye "ha az anyuka szoptatni akar akkor nincs rá szükség"! Na hát már nem így gondolom. Nem jót vett a férjem úgyhogy ez sem volt egyszerű! Ha rám hallgatsz minden eshetőségre felkészülsz és veszel. Én 2 db-ot vennék, hogy legyen a teának vagy víznek is. Ember tervez isten végez! Nem tudhatod mi lesz! Nekem a 150ml-es tommee tippee nagyon bevált. Szelepes, és így nem nyel levegőt a baba.
6 hónapos kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!