Császáros szülésem lesz, mi a különbség a szakorvos, és az általános orvos között?
A Bajcsy Kórházhoz tartozom, és ott is akarok szülni, még nem választottam dokit, mert kíváncsi vagyok, egy két dologra.
Mivel csak fél tüdőm van, hörgődaganat miatt kivették a másik felét, és sérves a hasam is, 99% hogy császároznak, csak akkor nem gyakorlatilag, ha magától kipottyan:) de ez nem valószínű.
Szóval egy általános orvos is tud császározni?
Mert ő derítette ki, mi a bajom, és ő segített összehozni a babát, szóval őt szeretném, csak a császár miatt rezelek!
Várom véleményeteket, itt az orvoslista, látjátok kiről van szó, mert ő az egyetlen általános orvos!
Minden vélemény mindenről és mindenkiről számít!
Segítsetek!
Jah, még nagyon az elején, 8 hetes vagyok:), de szeretnék minél hamarabb választani.
Köszi :)
ma 21:46
Ez nem így működik. Dióhéjban az orvosképzés: 6 év maga az orvosi egyetem, ami ÁLTALÁNOS ORVOS néven ad diplomát, tehát minden orvos, aki elvégzi, az általános orvos. Ezután jön a szakosodás, ami plusz X év, és ha leteszi a szakvizsgáját, akkor lesz valaki nőgyógyász, háziorvos etc. Tehát a kérdésben szereplő orvos éppen végzi a szakképzést, így "csak" általános orvos, nem nőgyógyász.
ha a linkre rákattintotok, ott vannak, hogy az osztályon ki milyen orvos.
és akit én bírok nagyon, és azt is mondják róla a nővérkék, hogy nagyon okos lelkiismeretes, na ő az egyetlen általános orvos, és nem szakorvos!
ezért kértem ki a véleményeteket!
de vajon ha nincs meg a szakvizsgája, attól még ugyanúgy császározhat?
vagy tud egyáltalán? vagy engedik?
tulajdonképpen arra akarok kilyukadni, hogy ti választanátok-e őt?!
aztán majd úgyis szegényt kifaggatom legközelebb, ha megyek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!