6 hónaposom leesett tegnap az ágyról parkettára, nem láttam, hogy esett, hanyatt feküdt, eddig úgy látom meg tegnap is úgy láttam semmi baja, szerintetek nem is lesz már baj? Volt már más is így?
Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 12:17
1/6 anonim válasza:
Igen! Egyszer anyának köszönhetően a szalagparkettára, egyszer apának köszönhetően a járólapra:( Semmi baja nem lett!!!
2/6 anonim válasza:
bátyám annak idején majd két métert repült. Szegénynek kicsit belilult a lába, de egyébként semmi baja nem lett.
Azt hiszem, akkor kell nagyon figyelni, ha a fejére esik. Valami olyasmit hallottam, hogy nem szabad, hogy utána rögtön elaludjon. De lehet, hogy ez hülyeség.
3/6 anonim válasza:
Persze, hogy volt más is így. Lányom 11 hónapos és már 3x is leesett innen-onnan, pedig ott voltunk mellette, csak valószínű pislogtunk. :) Egy pillanat alatt tudnak úgy forgolódni, hogy paff...
Nagyon rugalmasak ők még, legtöbb esetben semmi, de semmi bajuk nem lesz. Ha nem látsz rajta semmi furcsa jelet, akkor nem hiszem, hogy történt volna bármi komoly.
4/6 anonim válasza:
Első vagyok megint. Az jutott eszembe, hogy lányunk ilyenkor csak azért sírt, mert megijedt. ÉS mert látta rajtunk is az ijedséget:)
5/6 anonim válasza:
Orvoshoz kell vinni, ha esés után rövid ideig eszméletlen ezért nem sír fel azonnal, ha látható külső nyom nagyobb ütésre enged következtetni, ha hányni kezd, ha aluszékonnyá válik, ha a pupillái nem egyformák, vagy a fényre nem megfelelően reagálnak. Ha eddig nem jelentkezett a babánál, hogy baja van, szerintem megnyugodhatsz, már nem is lesz semmi gond vele. Minden második baba leesik valahonnan vagy leejtik, bármennyire vigyáznak is rájuk az anyukák.
6/6 anonim válasza:
A fiam 8 hónaposan fejest ugrott a parkettára, fel sem sírt. Rohantam vele a kórházba, semmi baja nem lett. Kop-kop-kop
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!