Miket raktok le a parkettára miután babátok lemászik a szőnyegre terített pokrócról?
Semmit, nem fázik meg. Viszont alsó szomszédnak füldugó és sűrű elnézéskérések.
De lehetőleg fordított sorrendben.
Rengeteg habtapit vettünk, mert úgyis mindig mellette játszanak a babák :))) annyit, hogy ne legyen "mellette" :)
De ilyenkor nyáron szerintem simán játszhat a parkettán, nem kell pléd, szőnyeg.
Kisfiam 6 hónapos,tegnap kúszott le először a parkettáról,én nem tettem le neki semmit,így jobban élvezte a kúszást,és így hogy nem volt semmi a talpa alatt ma ült fel először a hintázásból.
A baj csak az,hogy napi 2x kell felmosnom.
Én sem teszek semmit a parkettára, lehetetlen is lenne, mert az egész lakást bejárja kúszva a 7,5 hónapos kisfiam.
Felfázni nem fog.
A puzzle szőnyeg a szobájában 6 négyzetméteren van lerakva, de azt unja, keveset tölt rajta játékkal, most a kúszás a mániája, egész nap meg sem áll!
Annyi, hogy zoknit mindig adok rá, de egyébként egy rövid ujjú bodyban van, a térde-keze nem fázik, a hasán meg ugye ott a ruha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!