Kisfiam leesett egy óvatlan pillanatban a franciaágyról,6 hós, lehet valami komolyabb baja?
Ezen majdnem minden fiatal anyuka átesik. Én is anno. Nem lesz semmi baja a világon. Kb. 20-30 centit esett, nem? Az azért még nem durva.
Nekem is rettenetes érzés volt először, amikor leesett a kisfiam. Ráadásul az ágy és asztal közé esett be egy szűk helyre, és csak a lábai kalimpálását lehetett látni, mert totál fejre esett. Ma már mosolygok rajta, de akkor az infarktus kerülgetett. Figyelni kell a tekintetét, s hogy nem alszik-e túl sokat. De nem hinném, hogy bármi baja lenne. Főleg így, hogy felsírt és hamar vigasztalódott. Nyugi! :)
Nálunk egyszer leesett 4 hónaposan aztán úgy 8 hónaposan. Utóbbinál beverte a k s fejét az ágyba is, puklis lett neki:(
Akkor nagyon x-rul éreztem magam vagy 3-4 napig, hogy mégis milyen anya vagyok én??, de az volt bennem, hogy nem otthagytam, hanem egy pillanatra elfordultam ...és máris megtörtént a baj.
Az ember próbálja kivédeni ezeket a dolgokat, de nem mindig megy.
Egyébként-ha ez vigasztal- kevés esetben lesz baj belőle. De érdemes figyelgetni, hogy nem sír-e többet, nem aluszékonyabb-e, nem vérzik-e vhol stb?
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:55
Miért kell gunyolódni a másik anyukán?Azért mert jobban aggódik a gyerekéért?Ez normális.
Azt hiszem, nincs olyan anyuka, aki ne esne át az első leesés sokkján. Kb. 2 hete esett fejjel le a kisfiam, még órákig görcs volt a gyomromban, hogy hogyan lehetek ilyen figyelmetlen. Pici piros folt lett rajta, estére már nem is látszott, még be sem lilult neki.
Figyelni kell egy darabig a kicsit, de ha nincs vér sehonnan, nem extrémen aluszékony, nem hány vissza mindent, nem bágyadt stb., akkor nincs probléma. Szerencsére kemény koponyával vannak megáldva ezek a kis emberek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!