Ha zsírt és hízlaló ételeket eszek, de közben építem az izmom és edzek, akkor nagyobbnak fog tűnni?
Figyelt kérdés
Gondolom hallottatok már ezekről a squat challenges dolgokról.. Én feszesebb és nagyobb feneket is szeretnék.. Ha edzek, de ugyanúgy étkezem mint eddig(elég sok zsírt szoktam bevinni) akkor megnő? A hasamon is van zsír ezért oda többet edzenék, hogy ne legyen nagy(nem magy a hasam de van egy kis zsír rajta). Hogyan legyen lapos hasam és nagy fenekem(mellből nem szeretnék fogyni).. Remélem van megoldás.. Köszi szépen a válaszokat előre is. Szép napot!2016. febr. 18. 08:23
2/7 A kérdező kommentje:
:)) ok. De legalább nagyobb lesz
2016. febr. 18. 08:36
3/7 anonim válasza:
Kezdem azzal: helyi zsírégetés nincs. :)
Tehát hiába edzel többet a hasadra, csak izmosabb lesz.
Mivel az izom a zsír alá, pluszban fog épülni, így igen, nagyobbnak fog tűnni. Tehát nem a szép kereknek, hanem a nagy hájasnak.
Természetesen van megoldás. az erősítés mellé (ami remélhetőleg nem ilyen 200 üres guggolás, és társai) szálkásító étrend, és aerob/kardió mozgásforma.
4/7 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe a Sárga Kapszula című ingyenesen letölthető PDF-et. Olvasd el hogy alapismereteket szerezz.
5/7 anonim válasza:
Nagyobb, de rosszabbul fogsz kinézni dagadtan.
6/7 anonim válasza:
Nincs olyn, hogy hízlaló meg nem hízlaló étel... A mennyiség a lényeg mindenből...
7/7 anonim válasza:
Egyel minel tobbet amenyit csak bírsz, meg edzel mindennap 2-3 órát es jol leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!