Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen ételeket, italokat...

Milyen ételeket, italokat kerüljek amitől növekedhet a testzsírszázalékom?

Figyelt kérdés

18F

Amikre fokozottan figyelni kell.

Mert mondjuk sonkás szendvicsek,meg a normális vacsorának való ételek pl rakott krumpli,rántott hús stb. ezek nem növelik a testzsírszázalékot?

12 körül szeretném tartani a testzsírszázalékom, de még érdekelne ha mondjuk a barátnőmmel havi 1-2x beülök mondjuk McDonald'sba vagy pizzázni az még elfogadható vagy ezt is kerüljem?

És ha mondjuk valami salátát eszek az miért jó?vagy ez a "a saláta egészséges" dolog nem függ össze a testzsírszázalékkal?

2016. febr. 6. 00:14
 1/4 anonim ***** válasza:

A saláta azért jó, mert szinte semmi kalória, az inzulint sem dobja meg nagyon, mégis hogy zsírosítana?

Szálkásításkor egyszerű, deficitben vagy, nem tudsz zsírosodni (de pizza sem fér bele akárkinek, azt hiszem :D de eleve normálisan eszünk, nem?).

Tömegeléskor nem tudom, mi van, majd az okosak megmondják. Nekem alapból mindig ugyanaz az étrendem és nem zsírosodom gyorsan, nem foglalkozom a pizzák kérdésével, meg se eszem őket.

2016. febr. 6. 00:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát én néha most is szoktam pizzázni haverokkal de a súlyom nem változik,max +-0,5kg

Meg az alkatom is ugyanilyen már hónapok óta pedig mekibe is járkáltam meg hasonlók,csak nassolni ritkán szoktam.

2016. febr. 6. 00:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Normál kajábol meg akkor eszek annyiszor amennyit jól esik. Ha éhes vagyok akkor eszek. Nem időzítek semmit hogy óránként eszek egy keveset...

Van hogy egy nap 6x eszek,van hogy csak 2x

2016. febr. 6. 00:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Állítólag jobb a rendszer szerint étkezés, én sosem mélyedtem el ebben sem, nekem természetes, hogy mindennap hasonló időben eszem (kivéve, ha máskor vagyok éhes, de az nagyon ritka).

Viszont ha a tapasztalataid szerint így nem zsírosodsz, akkor nincs is gond a zsírosodással. Különbözőek az emberek, ki kell tapasztalni, mivel érjük el a céljainkat, illetve eldönteni, hogy mit vállalunk be érte.

2016. febr. 6. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!