Ha csikos a mellem, es jol latszodik a hat kockam, oldalhasizmom, es szep eres vagyok mindenhol, akkor menniy lehet a testzsirszazalekom?
Figyelt kérdés
Milyen tartomanyba esik? kb:6-10???2014. nov. 26. 20:31
1/8 anonim válasza:
10 alatt, de egy képpel többre mennénk.
2/8 A kérdező kommentje:
Tellom homalyos kepet csinal. Nem latszik rajta.
2014. nov. 26. 20:35
3/8 A kérdező kommentje:
Amugy az jo ha 60kg vagyok. Es 60kgot kinyomok 20x fekve? 17 eves vagyok es 182cm.
2014. nov. 26. 20:36
4/8 anonim válasza:
Ha neked jó.... én nem szeretnék 60,de még 70 kg sem lenni, pedig én csak 173 magas vagyok. :-)
5/8 A kérdező kommentje:
Nyilvan en se akarok. Ezert edzek. 80kgot jolenne elerni. De az jo h sajat testsulyom kinyomom 20x?
2014. nov. 26. 20:41
6/8 anonim válasza:
Mi az, hogy „csíkos a mellem”? Mi a fa.z???? :DDDD Csíkos hátú kismalacról már volt szerencsém hallani, na de csíkos mellűről -.-" Vagy bocsánat, én vagyok a hülye, mert a tiéd „csikos”. :D
7/8 anonim válasza:
4/6 <-- Miért nem? 70-75 kg miért nem jó? :D Puszta kíváncsiság, 5 éves edzésmúlttal.
8/8 anonim válasza:
Miért? Nézhet egy 75kg-os is jobban ki, mint egy 90kg-os, nem? Ráadásul könnyebb is összehozni, és tartani. Plusz mozgékonyabb is vagy, simán mennek a saját testsúlyos gyakorlatok is. Megfelelő kondícióban persze. De, én kíváncsi voltam a véleményedre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!