Ismeretlen2234 kérdése:
Szerintetek így is van "értelme" elmenni edzeni?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy hogyan ajánljátok az edzést? Teli hassal vagy ét gyomorral?
2016. febr. 17. 15:33
1/7 anonim válasza:
Egyik sem, másfél órával kaja után.
2/7 Cortez70 válasza:
Mi az az ét gyomor? :) edzés előtt 1-1,5 órával kellene kaja.
3/7 anonim válasza:
Bizonyára a legtöbb embernek úgy jó, ahogy már írták. Én még kísérletezem vele, mert nekem nem annyira jön be, hogy 5 körül eddzek, márpedig csak akkor vagyok 2 étkezés között (ha napi egyszer ennék, akkor éhgyomorra edzenék, mert egy rendes edzés után azért kell ennem). Nyilván nem mindenkinek jó ugyanúgy. Nekem sosem volt problémám éhgyomorra történő fizikai aktivitásnál, de azért nem lehet nagyon messze az előző étkezésem (18 óra határozottan sok már). Emberfüggő.
4/7 anonim válasza:
En csak ehgyomorra edzem. Ha hetvegen megyek 10-12 korul akkor elozo nap 8 -10 kozott van az "edzes elotti" etkezesem. Ha este megyek 7-re akkor du. 1-2 kozott eszek.
5/7 anonim válasza:
Én háromnegyed 4-re érek haza,4-re megkajálok,5-fél6-ra megyek edzeni
6/7 anonim válasza:
Én 30-35 perccel eszem edzés előtt, de nálam más a helyzet :)
7/7 anonim válasza:
Tele hassal semmiképp, akkor inkább éhgyomorra. Nálam legalább 1,5-2 óra kell a kaja után, akkor érzem, hogy már nincs telítettségérzet, lehet menni edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!