Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek így is van "értelm...

Ismeretlen2234 kérdése:

Szerintetek így is van "értelme" elmenni edzeni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az lenne a kérdésem hogy hogyan ajánljátok az edzést? Teli hassal vagy ét gyomorral?

2016. febr. 17. 15:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyik sem, másfél órával kaja után.
2016. febr. 17. 15:45
 2/7 Cortez70 ***** válasza:
Mi az az ét gyomor? :) edzés előtt 1-1,5 órával kellene kaja.
2016. febr. 17. 15:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Bizonyára a legtöbb embernek úgy jó, ahogy már írták. Én még kísérletezem vele, mert nekem nem annyira jön be, hogy 5 körül eddzek, márpedig csak akkor vagyok 2 étkezés között (ha napi egyszer ennék, akkor éhgyomorra edzenék, mert egy rendes edzés után azért kell ennem). Nyilván nem mindenkinek jó ugyanúgy. Nekem sosem volt problémám éhgyomorra történő fizikai aktivitásnál, de azért nem lehet nagyon messze az előző étkezésem (18 óra határozottan sok már). Emberfüggő.
2016. febr. 17. 16:44
 4/7 anonim ***** válasza:
En csak ehgyomorra edzem. Ha hetvegen megyek 10-12 korul akkor elozo nap 8 -10 kozott van az "edzes elotti" etkezesem. Ha este megyek 7-re akkor du. 1-2 kozott eszek.
2016. febr. 17. 17:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Én háromnegyed 4-re érek haza,4-re megkajálok,5-fél6-ra megyek edzeni
2016. febr. 17. 17:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 30-35 perccel eszem edzés előtt, de nálam más a helyzet :)
2016. febr. 17. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Tele hassal semmiképp, akkor inkább éhgyomorra. Nálam legalább 1,5-2 óra kell a kaja után, akkor érzem, hogy már nincs telítettségérzet, lehet menni edzeni.
2016. febr. 17. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!