Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek lenne értelme...

Szerintetek lenne értelme megpróbálnom az erőemelést?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a testépítést is szeretem de egyre jobban elkezdett érdekelni az erőemelés, de ezt csak akkor csinálnám ha pár éven belül el tudnék érni egy olyan szintet, hogy versemyezhessek.akkor elkezdenék egy ilyen edzéstervet. 18/F vagyok. 75kg fekvenyomás 100kg×5 Guggolás: 125kg×8 Felhúzás: 140kg tudom ezek nem nagy súlyok főleg a felhúzás a gyenge, de vegyetek feigyelembe hogy eddig nem eroemelo edzestervet csinaltam, tehat nem erdekelt annyira mekkora sulyokkal dolgozok.Par ev alatt (2-3 ev) el tudnek erni egy szintet, hogy versenyezzek?

2016. febr. 10. 18:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk? Nem tudjuk milyen a genetikád, kajád, magasságod, súlyod, naturál-nem naturál?
2016. febr. 10. 18:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Irtam, hogy 75 kg vagyok. A magassagom 176 cm.
2016. febr. 10. 18:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Es naturál
2016. febr. 10. 18:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Én inkább azt nem értem, hogy ha valami érdekel, szeretnéd csinálni, esetleg élveznéd is, akkor mi a szarért ahhoz kötöd, hogy tudsz e majd benme versenyezni vagy sem? Testépítésnek is így álltál neki?
2016. febr. 10. 20:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem, azt elkezdtem a haverommal és megszerettem az edzést. Elkezdem ezt is aztán megteszek minden tőlem telhetőt
2016. febr. 10. 20:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Akiket eroemelo versenyen latsz nagy sulyokat emelni azok az elso honapban nyomtak 100kg-ba fekve. Itt kezdodik a jo genetika.
2016. febr. 10. 23:27
 7/7 anonim válasza:
Nem vagy azért piskóta, ha 75 kg-osan kinyomsz 100-at 5x.. Nekem küzdősportokhoz vannak nagyon jó adottságaim (már 12 évesen is tudtam pl. bemelegítés nélkül fejre rúgni akármikor, de még fordulatból is -csak nem szabályosan!) Nagy súlyoktól meghalnék egy edzőteremben, mégis erős/gyors vagyok, nagy ütőerővel, és ez már az edzések előtt is így volt. Érdekes az emberi test, elég sokféle dologban tudunk tehetségesek lenni. Az biztos, hogy versenyszinten mindenbe nagyon sok energiát kell tenni, de ha szereted csinálni, kezdd el, veszteni nem fogsz vele!
2017. jún. 23. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!