Szenhidrat, cukor, de nem cukor?
Figyelt kérdés
Udv.hogy van az,hogy rajta van a termeken,h100g ban 71g szenhidrat,ebbol cukor 0.5g.akkor a maradek 70.5g micsoda?van egyeltalan taperteke?2016. febr. 16. 19:41
1/16 anonim válasza:
Mert szerinted csak szénhidrát, ami cukor?
2/16 anonim válasza:
*csak az a szénhidrát, ami cukor?
Bocsi, elírtam ...
3/16 anonim válasza:
Istenem hogy lehet valaki ilyen buta...
5/16 anonim válasza:
"Kémia órán voltál valaha is?"
Én igen, nem tanultam szart se de mindig megvolt a hármas, büszke is vagyok rá. Amúgy szarra se emlékszek az egészből, meg nem tudom mi a szarért kéne tudni minden ilyen marhaságot. Nem mindenki lesz kémikus meg orvos meg a tököm tudja mi. Nem tudom minek kéne a Kérdezőnek ezt pont tudnia. Bár arra rájöhetett volna, hogy nyilván vannak más szénhidrátok is a cukrokon kívül.
6/16 anonim válasza:
nem kell beseggelned, pár év alatt csak megbírja jegyezni, hogy mi a tököm az a szénhidrát (szént, oxigént, hidrogént tartalmazó szerves vegyület, nevéből is lehet következtetni erre). Vannak dolgok amik annyira alapok hogy illik tudni, mert még megtanulni se kell annyiszor vágják az ember fejéhez.
7/16 anonim válasza:
Ja, elég sokat hadovált a tanárt valami ilyen kombóról. De a tököm emlékszik már. Viszont lepontoztak. Ez mindig jólesik. Kérek még.
8/16 anonim válasza:
9/16 anonim válasza:
Lehet h maltodextrin, azt nem cukorként tüntetik fel. Amúgy meg ezer meg egy dolog lehet, mert a termékről nem írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!