Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szenhidrat, cukor, de nem cukor?

Szenhidrat, cukor, de nem cukor?

Figyelt kérdés
Udv.hogy van az,hogy rajta van a termeken,h100g ban 71g szenhidrat,ebbol cukor 0.5g.akkor a maradek 70.5g micsoda?van egyeltalan taperteke?
2016. febr. 16. 19:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mert szerinted csak szénhidrát, ami cukor?
2016. febr. 16. 19:44
 2/16 anonim ***** válasza:

*csak az a szénhidrát, ami cukor?

Bocsi, elírtam ...

2016. febr. 16. 19:47
 3/16 anonim ***** válasza:
Istenem hogy lehet valaki ilyen buta...
2016. febr. 16. 19:50
 4/16 anonim ***** válasza:
Kémia órán voltál valaha is?
2016. febr. 16. 19:50
 5/16 anonim ***** válasza:
23%

"Kémia órán voltál valaha is?"

Én igen, nem tanultam szart se de mindig megvolt a hármas, büszke is vagyok rá. Amúgy szarra se emlékszek az egészből, meg nem tudom mi a szarért kéne tudni minden ilyen marhaságot. Nem mindenki lesz kémikus meg orvos meg a tököm tudja mi. Nem tudom minek kéne a Kérdezőnek ezt pont tudnia. Bár arra rájöhetett volna, hogy nyilván vannak más szénhidrátok is a cukrokon kívül.

2016. febr. 16. 20:00
 6/16 anonim ***** válasza:
50%
nem kell beseggelned, pár év alatt csak megbírja jegyezni, hogy mi a tököm az a szénhidrát (szént, oxigént, hidrogént tartalmazó szerves vegyület, nevéből is lehet következtetni erre). Vannak dolgok amik annyira alapok hogy illik tudni, mert még megtanulni se kell annyiszor vágják az ember fejéhez.
2016. febr. 16. 20:03
 7/16 anonim ***** válasza:
Ja, elég sokat hadovált a tanárt valami ilyen kombóról. De a tököm emlékszik már. Viszont lepontoztak. Ez mindig jólesik. Kérek még.
2016. febr. 16. 20:07
 8/16 anonim ***** válasza:

A többi az összetett szénhidrát, és igen, van tápértéke.

[link]

2016. febr. 16. 20:12
 9/16 anonim ***** válasza:
Lehet h maltodextrin, azt nem cukorként tüntetik fel. Amúgy meg ezer meg egy dolog lehet, mert a termékről nem írtál.
2016. febr. 16. 20:13
 10/16 anonim ***** válasza:
2016. febr. 16. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!