Valaki tud segíteni? Már 6 hónapja edzek a fenekemre. Többi lent.
Figyelt kérdés
Hiába lett kerek, nagyon zavar , hogy a combom megnőtt, már össze is ér. És többen mondták már, hogy megnőtt a fenekem is. 16/l 52kg 167cm. Jó lenne ha valaki tudna mondani olyan edzést amivel a combrol és a fenékről is le lehet adni. Sem a fenekem sem a combom nem hájas csak az izomtól nagy. Van olyan ismerősöm akinek kicsi de jó kerek feneke van. Hogy tudnám én is ezt elérni?2016. febr. 15. 17:46
2/8 anonim válasza:
Kép?
Amúgy ha az edzést abbahagyod össze fog zsugorodni kicsit.
3/8 anonim válasza:
most én nem kanos disznónak akarok feltűnni de rohadtul kíváncsi lennék arra nagy izomra
4/8 anonim válasza:
Szerintem túldramatizálod. 1000%, hogy nem nagy, sőt lehet vékony.
5/8 anonim válasza:
tuti nem nagy, de látatlanba nehéz segíteni...
6/8 anonim válasza:
Edzéssel nem tudod leadni a felesleget. Szálkásító étrend kellene, de szerintem sincs ott felesleg. A pasiknak bejön ez, még ha csak leírod, hogy milyen vagy akkor is, látod. :)
Ha a testalkatod alapból ilyen, akkor ezen nem nagyon tudsz változtatni. A diétával csökken valamennyire a mérete.
7/8 anonim válasza:
Ez így biztos nem igaz. Tuti, hogy testkép zavarod van, még doppingszereken élő verseny sportoló nőknél is ritka az általad leírt méretű izomtömeg combon/fenéken...
8/8 anonim válasza:
Es akkor mi van ha osszeer a combod? Annyi, hogy nem ket palcikan jarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!