Kb egy hónapja csinálok szinte minden nap Összesen 130-150 fekvőtámaszt (nem egyszerre) 10 kg sulyzoval mind2 kezemre kb60at Felülést 100-150et és vagy 60 hasprest, jobb lenne ha heti 3szor csinálnám, jobban fejlődnek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez nem sok, meg hogy keveset fejlodok tőle, de gondolom a sok fekvőtámasz és a sok felules csak nem haszontalan:) Persze lassacskán mindig próbálok többet csinálni(eleinte kevesebbet csináltam mindenből)2016. febr. 5. 11:16
1/10 anonim válasza:
én egy időben 600 fekvőt lenyomtam egy nap
Sok felülést csinálsz azt nem irtad mennyit guggolsz (a guggolás az egyik legfontosabb tömegesitő gyakorlat)
2/10 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy eddig nem nagyon csináltam, de mostmár ezentúl fogok.És sokat fejlodtel a sok fekvőtámasztól?
2016. febr. 5. 11:23
3/10 anonim válasza:
Az hogy hogyan fejlődsz attól is függ hogy milyen az étkezésed. Természetesen amit csinálsz az hasznos és erősít, idővel egyre könnyebb lesz és akkor majd áttérhetsz másféle gyakorlatokra.
4/10 A kérdező kommentje:
De azt szeretnem meg tudni, hogy jobb lenne ha minden 2. nao csinalnam?(mert ugye az izomzatnak is szuksege van pihenesre)
2016. febr. 5. 11:37
5/10 A kérdező kommentje:
nap*
2016. febr. 5. 11:38
6/10 Cortez70 válasza:
Ettől nem leszel izmos soha. Amiből ennyit tudsz csinálni az már nem növel izmot, hanem àllóképességi edzés lesz. Növelni kell a gyakorlatok nehézségét. És igen, elég heti 3-4 edzés, mert regeneràlódni is kell. Akkor izmosodsz.
7/10 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso a valaszt es mivel novelhetnem a nehezsegeket?
Egy kezzel meg nem tudok fekvotamaszt csinalni, hiaba csinalok ennyit.
2016. febr. 5. 11:53
8/10 Cortez70 válasza:
Van fél-egykezes is, mikor az egyik kezed pl egy labdán van. A fegyencedzés cìmű könyv jól leírja ezeket. Keress rá.
9/10 anonim válasza:
2. igen elég jó mellizmom volt abban az időben de nem helyettesiti a konditermes edzést
10/10 A kérdező kommentje:
Ertem, koszi:)
2016. febr. 5. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!