Lehet így kockás a hasam?
Figyelt kérdés
Lehet h*lye kérdés lesz, ne harapjátok le a fejem! :D
Szóval a hasamon kb. 2kg fölösleg van. Nem sok, de feszes, izmos, kockás hasat szeretnék. Ha csinálom a gyakorlatokat, akkor így hatásos lesz? Vagy ettől nem fog eltűnni az a kis felesleg? Szálkásító étrendet kezdtem el.
Előre is köszi! :)
L
2016. febr. 13. 17:01
1/5 anonim válasza:
Mielőtt bármilyen étkezési vagy edzéstanácsot kapsz, egy dolgot tudnod kell! A kockás hashoz olyan alacsony testzsírszázalék kell, ami a nőknél már egészségileg komoly kockázati tényező. Konkrétan abbamaradhat a menzeszed, leállhat a petefészkek működése.
Még veszélyesebb, ha még fejlődésben vagy (nem írtál kort), akkor akár a szaporító szervek fejlődése is leállhat, és meddőséget okozhat.
Ennek tudatában gondold végig, szeretnéd-e?
2/5 anonim válasza:
Ebben sajnos van igazság, főleg hosszú távon.
3/5 anonim válasza:
Lányként ne akarj kockahasat, elég ha feszes és lapos lesz a hasad.
4/5 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok. Ezeket nem is tudtam :o Akkor a kocka hasat mellőzöm :D Viszont akkor simán feszes hasara vonatkozik a kérdés. Az a 2kg felesleg el fog tűnni a gyakorlatok és az étrend végett? :)
2016. febr. 13. 20:28
5/5 anonim válasza:
Ha az étrend jó, igen, de aerob edzés lehet nem ártana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!