Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 15 évesen hogy lehet kockás...

15 évesen hogy lehet kockás hasam?

Figyelt kérdés
Az edzéseket csinálom napi 20 perc. Szóval fejlődő szervezet vagyok és azt mondják az interneten a zsír eltakarja a kockát. 15 éves vagyok 173 cm. Kicsit vékony is vagyok. Most akkor nekem is kell zsírt égetni? A kardio edzés erre jó? Mert én még hova dietazzak?
2016. jan. 31. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, a zsír takarja el a kockákat. Kockás has már alapizomzattal lehet (bár az nem túl szép), csak le kell égetni róla a zsírt.

Vagy izmosodni kell, olyan tömegnövelő étrenddel, ami alig visz magával zsírt, erősíteni a hasizmot, így a testzsírszázalék alacsonyabb lehet. Ha nem jön össze, utána lehet szálkásítani.

2016. jan. 31. 14:28
 2/3 Cortez70 ***** válasza:
Attól, hogy alaptestalkatra vékonynak nézel ki még lehet zsíros hasad. HA nem lenne rajta zsír, akkor kockás lenne most is. Kell hasra edzeni, de kell diéta és aerob edzések is. A diéta az nem koplalás, hanem emelt fehérjés, kevesebb szénhidrátos célzott étrend.
2016. jan. 31. 14:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet, de normális étrend kell mindenképp, ilyen korban főleg, ha zsírt akarsz leadni (egészség miatt)
2016. jan. 31. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!