Milyen étrendet kell kialakítanom, ha kockás hasat szeretnék?
Figyelt kérdés
2016. jan. 15. 00:21
1/17 Cortez70 válasza:
Ha zsíros vagy, akkor szálkásító diéta kell. Olvass: google: sárga kapszula pdf
2/17 anonim válasza:
Sárga kapszula, de egyébként is így, senki nem tudná megmondani, nem tudjuk a korod, testsúlyod, mit sportolsz... semmit.
3/17 anonim válasza:
Nem tudom én sem a jelenlegi formád, de így a hasamra csapva hanyagold a fehérlisztes dolgokat, próbáld szétválasztani a húst a szénhidráttól, inkább zöldségkörettel edd vagy a zöldséget mondjuk tésztával.
Sok vizet igyál
És össze kellene hozni emellé a cardio és az erősítő edzéseket, hogy látszódjanak is azok a kockák.
4/17 Cortez70 válasza:
"inkább zöldségkörettel edd vagy a zöldséget mondjuk tésztával. "
Ekkora baromságot bakker. Nehogy fehérjét is egyen és esetleg izmos legyen ugye? Hulyegyerek.
5/17 A kérdező kommentje:
32 vok, ffi, régebben kondizta, egyetem alatt nem, most h vége, újra elkezdeném
2016. jan. 16. 14:53
6/17 A kérdező kommentje:
Hát elég hájas is vok. mikor kondizam akk voltam 85 kg, most 99...
2016. jan. 16. 14:55
7/17 A kérdező kommentje:
pontosabban másfél évig kondiztam, keményen napi két-három órát (persze hetente két pihenőnapot mindig beiktattam), egy évvel ezelőtt a vzsgák meg munka miatt abbahagytam. Most újra elkezdeném
2016. jan. 16. 14:59
8/17 A kérdező kommentje:
Azért nem kell veszekedniük a válaszolóknak... Mindenki elmondja a maga verzióját, én meg majd eldöntöm
2016. jan. 16. 15:00
9/17 Cortez70 válasza:
Minek 2-3 órát kondizni? Aki nem edz le 60-80 perc alatt az nem edzett intenzíven elég nagy súlyokkal. Nézz utána pl az icf 5x5 edzéstervnek és csináld azt. Attól majd erős és izmos is leszel.
10/17 anonim válasza:
Ahhoz hasizom-erősítés (is) kell, nem csak a diéta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!