Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A kockas has mikor alakul ki?

A kockas has mikor alakul ki?

Figyelt kérdés
Inditasnak napi 30-al mellette csinaltam 10 fekvotamszt, ezt idorol idore noveltem 60-ra 100-ra majd 2x200-ra jelenleg februar kozepe van es 500 hasperest csinalok reggel es este is tehat napi 1000, kigesziteskent 50 fekvotamaszt reggel es 50 este, es viziszintessen fekudve labemelest 45-50° fokos szogben 40-et szinten reggel es este. 178 magas vagyok 60kg sullyal szinte semmi lathato zsir nem volt sohasem rajtam, de megis csak akkor latszik valami a hasizombol tukor elott, ha rafeszitek, probalom kelulni a cukros italokat is. Mennyi idore lesz szuksegem a vegeredmenyig?
2016. febr. 12. 14:19
 1/8 anonim ***** válasza:
16 000 nel kezdodik hajra.
2016. febr. 12. 14:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha nem lesz a hasadon zsír, a felülés nem éget zsírt, csak a diéta.
2016. febr. 12. 14:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Semmi értelme ennyi hasprésnek. Csinálj meg 5*10 leg-to-bart , attól előbb lesz jó hasizmod.
2016. febr. 12. 15:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Van egy olyan érzésem hogy totál elba.szod a hasprést. Nem csak egy picit, hanem teljes mértékbe rosszul csinálod. Meg amúgy olvass utána azt kész
2016. febr. 12. 16:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Az anyaméhben.
2016. febr. 12. 17:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Tömegnövelésnél látszódik csak meg
2016. febr. 12. 18:38
 7/8 anonim ***** válasza:
f.o.g.y.a.t.é.k.
2016. febr. 12. 20:51
 8/8 A kérdező kommentje:

Jol csinalom mert utaneztem mielott elkezdtem.

Annak aki meg csak trollkodik, jo szorakozast, de csak ertelmes valaszokat varok, akik irtak azoknak meg koszonom, de legjobb lesz, ha megkerdezek valakit aki ert hozza :) egy edzoteremben.

Amugy nem gyurni akarok, csak egy kicsit sportosabban kinezni, ha itt a tavasz... ugyhogy ez csak otthoni edzes marad. Ezert kerdeztem azt amit.

2016. febr. 12. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!