Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A hát sok gyakorlatnál edződik?

A hát sok gyakorlatnál edződik?

Figyelt kérdés

Na én amolyan bicepsz-mell-váll edzős vagyok, másra nem nagyon edzek.

A váll és bicepsz gyakorlatokat állva edzem, így lehet hogy sok terhelés kapott a hátam is? Ugyanis hátra csak néha csinálok egy átmozgató edzést, de így is kétszer akkora hátam lett, mint amekkora volt. (úgy egy éve edzek)

2016. febr. 12. 17:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
#10: előbb nézem meg egy férfi seggét, mint a mellkasát! ;)
2016. febr. 12. 20:25
 12/20 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok az eseted :)
2016. febr. 12. 20:28
 13/20 anonim ***** válasza:

#12: de ettől függetlenül... azt ne számítsuk, hogy gyenge lábakon hogyan akarsz nagy súlyokkal felsőtestre edzeni. Gondolom, fekve megoldod, ha már a lábad nem bírja el a súlyt...

De belegondoltál már, milyen groteszk látvány egy kigyúrt felsőtestű férfi pipaszár lábakon?

2016. febr. 12. 20:33
 14/20 A kérdező kommentje:
Nincsenek pipaszár lábaim és a felsőtestem se lesz akkora naturálban, hogy ne bírják el a lábaim.
2016. febr. 12. 20:51
 15/20 anonim ***** válasza:
Kérvényezzétek egy új altopik nyitását Nem lábazók névvel, ott legalább hasonló szinten levő ,,sportolókkal" cserélhetsz eszmét.
2016. febr. 12. 21:37
 16/20 anonim ***** válasza:
Ráérő emberek
2016. febr. 12. 21:50
 17/20 anonim ***** válasza:

Az jutott eszembe, hogy nem lehet, hogy úgy edzel hátra, hogy nem is tudsz róla?

Találkoztam már olyannal, aki pl. csigás lehúzónál szentül meg volt róla győződve, hogy ha nem nyak mögé, hanem mellhez húz, akkor az mellizomra megy. Ahogy a húzódzkodást is van, aki mellre csinálja....

2016. febr. 12. 22:35
 18/20 anonim ***** válasza:
Először én is azt hittem, hogy mellre megy, de miután kipróbáltam leesett, hogy hát gyakorlat.
2016. febr. 12. 22:41
 19/20 A kérdező kommentje:

Nem, de lehet, hogy csak én hiszem azt, hogy izmos a hátam.

Mindegy, mostantól rágyúrok egy kicsit.

2016. febr. 12. 23:13
 20/20 anonim ***** válasza:
Ja, gyúrj rá.
2016. febr. 12. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!