Lány vagyok! Tudok 30kg-mal gugolni 40kg-mal felhúzni ez már jó eredménynek számít?
#20: csak voltam. :)
Már nagyon régen közelében sem vagyok....
És bár a célomtól mesze vagyok, de mellben és popsiban lenne mit mutogatnom. :P :D
Meg különben is, Te írtad: "Most komolyan te ismersz olyan lanyt aki nem azert jar edzeni..."
Semmilyen testalkatra vonatkozó kitétel nem volt benne. ;)
Nyilván vannak normális nők, akik erősebbek akarnak lenni és szebbek.
Én nem vagyok normális, mert a szívem csücske a váll és a bicepsz (az egész kar, de a bicepsz a kedvenc izmom és a tricepszemet nem is látom. edzem lelkesen és majd lesz vele valami), persze a többi is legyen jó, de ezek a legfontosabbak. S ha majd lefogyok, a finoman kockás has, ha meg tudom oldani. Minden fontos, de ezek leginkább. Edzeni is karra szeretek legjobban, extra motivációm van hozzá. Szerintem alap az izmos kar a jó kinézethez, de azért az erő is jól jön.
A selfiek és egyebek inkább nagyon, nagyon taszítanak.
Igaz, terembe sem járok és közösségi portálokon sem vagyok fenn.
Miért ne lenne ilyen? Vannak izmos nők, akik bizonyára nem pucsítani járnak a terembe... Lehet, hogy ez a ritkább fajta, de a komolytalan alakokkal egyik nemből sem kell foglalkozni.
Ne tőlünk várj motivációt.
Csináld és kész.
Én cicanadrágban és sport topban edzek. Nem azért, hogy mutogassam magamat, hanem mert megtehetem: csinos vagyok!
Bár ez csak genetika, sajnos erőszintben a béka seggét verdesem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!