Jó lenne ez a diéta minden nap?
5-6 kilót szeretnék fogyni. Mellette heti 5-ször járok konditerembe.
-reggeli: zabpehely
-délelőtt: protein szelet
-ebéd: ami éppen van (csirkemell, zabpelyhes ételek, st ami diétás!)
-délután: edzés után fehérje turmix
-este: banán (7 óra körül)
Google:alapismeretek.
Reggel amúgy mehetne a zabhoz protein vagy főtt tojást is ehetsz mellé. Kell fehérje reggel is. Napközben többször sovàny hús-pici rizs- zöldség. Edzés után protein. Rá 1 órán belül megint húsos kaja. Este még sovány túró. Napi kb 2g xttkg fehérje legyen meg. 0.5g xttkg zsír. A szénhidrátot meg csökkented ha nincs fogyás heti kb 0.5 kg.
Nincs mennyiség, rólad se tudunk semmit, s azért a "valami diétás" ebéd nem mond semmit semmiről. Nekem nem fáj a banán, én is enném szívesen, én meggyet eszem, epret és szedret, mert az van... :D Nekem belefér, mert fontos és nem is sok cukor, nekem aztán nem kavar be semmibe. Bár csak akkor eszem őket, ha kellenek. De kissé eltértem.
Makrókat mondj s adatokat, de akkor se fogjuk tudni, hogy konkrétan mennyitől fogysz, max. hogy viszel-e be elég fehérjét meg ilyenek.
Zöldséget sosem eszel?
Próbáld ki a zöld turmixot, szerintem beválik annak, aki nem szereti alapjáraton a zöldséget. Bármilyen zöld levél az alapja, nekem a spenót a kedvencem, de lehet pl. kelkáposztával is csinálni, + alma, banán összeturmixolva. A gyümölcsök elveszik a levélnek az ízét.
Ne hagyd annyiban, nagyon fontosak a zöldségek az egészséges emésztéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!