Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek jo lesz igy az...

Szerintetek jo lesz igy az étrendem?

Figyelt kérdés

sziasztok! szeretnék elkezdeni edzeni újra a jelenlegi testsúlyom 74kg/182cm úgy érzem van egy kis súlyfeleslegem (zsír) amit le kéne adnom de előbb tömegnövelésen gondolkodtam természetesen megpróbáltam úgy kiszámolni hogy lehetőleg csak izmosodjak ne zsírban jöjjön fel, szerintetek ilyen feltételek mellett hogy sikerülne?

Napi Fehérjeszükséglet: 118 Gramm

Napi Szénhidrátszükséglet: 500 Gramm (bár szerintem egy kicsit sok, természetesen cukrot teljesen mellőzve)

Napi Zsírszükséglet: 30 Gramm

Illetve szerintetek melyik testtömegnövelő, proteint kellene kezdőként használnom? Súlyzós edzésről lenne szó

2016. febr. 7. 20:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Még egy kis segítségre szükségem lenne picit megzavarodtam, ha esténként egy SCITEC ESSENTIALS Flax kapszulát bevennék az mennyi zsírnak felel meg? Hogy írjam az étrendembe? Vagy ti inkább hogy ajánlanátok a lenmagolaj bevitelét? Ezt nemigazán értem köszi előre is!
2016. febr. 7. 20:56
 12/16 anonim ***** válasza:
Bemész egy bioboltba, és veszel lenmagolajat, üvegeset, ezek a kapszulák semmire nem jók, rohadt drágák.
2016. febr. 7. 20:57
 13/16 A kérdező kommentje:
És a bevitelét hogy oldjam meg? Simán kajára tenni vagy ti hogy szoktátok?
2016. febr. 7. 21:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Ihatod is, tök mindegy, én kajára teszem.
2016. febr. 7. 21:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Én esti cottage cheese-em szoktam meglocsolni, vagy a salátát. Kapszulád kiszerelésben maximum az omega3 ami jó választás már olajat nem éri meg így fogyasztanod.
2016. febr. 7. 21:05
 16/16 anonim ***** válasza:
*más
2016. febr. 7. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!