Szerintetek jo lesz igy az étrendem?
Figyelt kérdés
sziasztok! szeretnék elkezdeni edzeni újra a jelenlegi testsúlyom 74kg/182cm úgy érzem van egy kis súlyfeleslegem (zsír) amit le kéne adnom de előbb tömegnövelésen gondolkodtam természetesen megpróbáltam úgy kiszámolni hogy lehetőleg csak izmosodjak ne zsírban jöjjön fel, szerintetek ilyen feltételek mellett hogy sikerülne?
Napi Fehérjeszükséglet: 118 Gramm
Napi Szénhidrátszükséglet: 500 Gramm (bár szerintem egy kicsit sok, természetesen cukrot teljesen mellőzve)
Napi Zsírszükséglet: 30 Gramm
Illetve szerintetek melyik testtömegnövelő, proteint kellene kezdőként használnom? Súlyzós edzésről lenne szó
2016. febr. 7. 20:05
1/16 anonim válasza:
Ez nem étrend, leírtad melyik makróból mennyi kell neked ennyi. Tömegnövelőt felejtsd el, mind hulladék. Sima fehérjét vehetsz, de az sem "kell", csak egy kényelmes megoldás az étkezésedben beillesztve. Turmixolhatod komplex ch-val pl zabbal.
2/16 anonim válasza:
Egyébként a makrókra visszatérve a fehérje lehetne picit több, bár ennyivel is fejlődni fogsz, a ch lehet, hogy sok lesz ez egyénfüggő ki mennyire zsírosodik a zsír meg kevés az legyen 1gxtskg
3/16 anonim válasza:
A makrók is rosszak: fehérje 140 gramm, zsír 70-80 gramm, ch 300 grammról indulva, és ha kevés emeled, tömegnövelő nem kell, fehérje+összetett ch.
4/16 A kérdező kommentje:
1 gramm x testsúly? 74 gramm zsír nem túl sok?
2016. febr. 7. 20:16
5/16 A kérdező kommentje:
Fehérjéből esetleg tudnál linkelni vagy írni konkrét márkát hogy melyikek jobbak? Előre is köszi
2016. febr. 7. 20:17
6/16 anonim válasza:
Nem, mert szükséges a hormontermeléshez, és rengeteg folyamathoz a szervezetben, nem a zsírtól zsírosodsz, mint sokan hiszik. Fehérje: MHN Whey, Myprotein Impact Whey.
7/16 anonim válasza:
Nem sok, ahogy előttem is írták és azt se felejtsd el, hogy nem transzzsírokról beszélünk továbbá rendes táplálékkal ennek a jelentősebb része telítetlen zsiradék lesz ami kifejezetten jó még a ketyegődnek is.
8/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget esetleg még annyit szeretnék kérdezni hogy zsírnak a lenmagolaj jó választás illetve a Scitec Nutrition 100 whey nem jó proteinnak?
2016. febr. 7. 20:28
9/16 anonim válasza:
Jó proteinnek, de drága. Zsír: lenmagolaj, olivaolaj, tökmagolaj, szőlőmagolaj, olajos magvak...
10/16 anonim válasza:
Jó a lenmagolaj, de pl. sütéshez használj inkább kókuzszsírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!