Kreatin kúrával, szedésével kapcsolatban lenne kérdésem?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat olvastam.Viszont mindegyik helyen mashol irjak, igy itt szeretnem kerdesem feltenni.
80kg vagyok.Kreatin monohidratot 7napig szedném feltöltési szakaszként ami 7napon keresztül napi 26 gramm,amit elosztok 4-el és reggel, ebed elott ,edzes utan ,vacsora elott fogyasztanám. Ezután jonne a szintentarto szakasz ami meg plusz 7 hétig tartana. Ilyenkor szintentartasi szakaszkor napi 13 gramm kreatint szednek 4 el elosztva etkezesek elott mint feltolteskor.Ezutan 2 hónapig szuneteltrtnem a kreatinszedest. Ez így jó ha így csinalom.Koszonom aki segit es valaszt ad előre is.Ha van valami amit kihagytam kerlek segitsetek
2016. febr. 7. 16:21
1/5 anonim válasza:
Töltés után elég 10 gramm naponta, két felé osztva, többi oké.
2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a kedves es gyors valaszod
2016. febr. 7. 16:29
3/5 Cortez70 válasza:
Jól írja saxx, elég 2x 5g szinten tartásra.
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben van koszi. de akkor tolteskor mehet a 25gramm vagy 26 gramm 4fele osztva?
2016. febr. 7. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!