Medrol szedésevel kapcsolatban milyen mellékhatások lehetnek az esetemben?
Üdv!
hörghurut gyulladásomra írtak fel medrolt, 3 napig 16 mg ot kell szednem / 3 napig 12 mg ot
/ 3 napig 8 mg ot
És így így tovább és így tovább. Összesen 30 szemet kell beszednem, ami 120 mg ot jelent. az a kérdés ebben a dózisban, milyen mellekhatások lehetnek? Él sportoló vagyok és félek hogy kifog hatni az izomzatra is?! Várom kedves véleményeteket, Hölgyek, Urak. Üdv
Nem vagyok orvos, de tudtommal szteroidot ennél súlyosabb betegségekre szoktak adni. Ha valóban hörghurutról van szó, akkor nem igazán értem, miért van rá szükség.
Nekem van egy viszonylag ritka tüdőbetegségem (szarkoidózis), ami a tüdőben gyulladásos gócokkal és nyirokcsomó megnagyobbodással jár. Erre is csak a súlyosabb állapotokban szoktak szteroidot adni, én eddig megúsztam, szerencsére az orvosok nem javasolták, de féltem is tőle, mint a tűztől. Csak nehogy szterót kelljen szednem.. Elég sok mellékhatást okozhat.
attól függ mennyire erősek a hormonreceptoraid.
van akinek nem érzékenyek a hormonreceptorok, kis vizesedés a bőr alatt és ennyi.
nekem érzékenyek és erősek, én az összes mellékhatást produkáltam amit leírtak.
a vénáim azóta is romokban hevernek.
16 fokban egyszál ujjatlanban ültem otthon, hőmérőt kellett a gyereknek betenni a szobájába hogy ne fázzon meg, mert nem éreztem a hideget abszolút.
zabálási rohamok, kiszőrösödött arc.
pokoli volt.
azóta is mindent elkövetek hogy ne kapjak.
inkább szenvedek.
35/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!