Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Medrol szedésevel kapcsolatban...

Braunito kérdése:

Medrol szedésevel kapcsolatban milyen mellékhatások lehetnek az esetemben?

Figyelt kérdés

Üdv!

hörghurut gyulladásomra írtak fel medrolt, 3 napig 16 mg ot kell szednem / 3 napig 12 mg ot

/ 3 napig 8 mg ot

És így így tovább és így tovább. Összesen 30 szemet kell beszednem, ami 120 mg ot jelent. az a kérdés ebben a dózisban, milyen mellekhatások lehetnek? Él sportoló vagyok és félek hogy kifog hatni az izomzatra is?! Várom kedves véleményeteket, Hölgyek, Urak. Üdv

2015. nov. 23. 11:01
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szia! Hogy állsz ezzel a kérdéssel, most hogy már remélhetőleg beszedted azt a medrol mennyiséget, amit kellett? volt végül mellékhatás? Csak mert most kezdek hasonló kúrába és érdekelne nagyon! Remélem nem volt gond! Köszi szépen előre is!
2016. márc. 16. 19:24
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem is hörghurutra írták el. 1 hétig 2x2, 1 hétig 2x1, 1 hétig 1x1. Nekem sajnos már valóban kevés volt az antibiotikum. Pedig már dupla adagban szedtem, napi 2x2-t. Most ért véget a harmadik Medrolos hetem, másfél hét múlva megyek újra laborra. A hörghurutom fél éve tart, annyira köhögök, hogy már egy bordaközi izmom is becsípődött, ez 2 hónapja fáj (fájdalomcsillapítóval egész jól tudok lélegezi)
2017. szept. 24. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!