Anyajegy eltávolítással kapcsolatban keresek orvost, tudtok ajánlani megbízható szakembert?
Egy rutinos sebész mindig jo. Nem kell tartanod ettől, annyira jelentéktelen heg marad utánna, hogy nem érdemes ezen agyalnod. Egy magánpraxisba 20-30 körül kimetszik és összevarják, az eredmény hasonló. Az "ingyenes" ellátás is lehet jó. Mindenképp szebb lesz esztétikailag. A gyógyuláskor figyelj arra hogy a kötőszövetek mindig lágyak legyenek mert jobban elsimul a végleges felszín.
Ajánlom a contratubex gélt. És e vitamin olajat. De szigorúan csak egy hónap után a varratszedést követöen.
n arcra használtam, homlok. De heget eltüntetni tökéletesen Sosem lehet!
Én plasztikai sebésznél voltam 5-7000 FT/db nekem is kiálló anyajegyem volt,ő lehámlasztotta az anyjegyet,2 hét alatt begyógyult,szinte nem is látszik,míg amikor kivágják és össszevarrják az heggel jár,jobban észrevehető.
Érzéstelenítőt kaptam és 2 perc alatt kész is voltam,olyan volt először mint amikor lenyúzod a bőrt,picit nedvedzett,vettem rá betadint azzal bekentem és ragtapasszal leragasztottam,otthon meg ragi nélkül volt és 2 hétig sebes volt,de semmi nyoma nincs,picit halványabb a bőröm ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!