Krónikus veseelégtelenségben szenvedők vagy családtagjaik segítségét kérném, hogy esetleg vannak-e tapasztalataik a KETOSTERIL filmtabletta szedésével kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Illetve bármilyen jellegű jó tanácsnak, tapasztalatnak örülnénk a betegséggel kapcsolatban (diéta, kezelés, alternatív gyógyászat stb.)!2015. márc. 2. 11:39
1/1 anonim válasza:
Én sajnos régóta vesebeteg vagyok, szedtem is egy jó ideig a Ketosterilt.
A vesebetegek gyakran étvágytalanok, és a diétájuk miatt sokszor kevés fehérjét ehetnek, hogy a nitrogénbevitel alacsony legyen, mert az a vesét megterheli.
A Ketosteril egy fehérjepótló szer, nitrogén nélkül, így kíméli a vesét, ezért szokták adni.
Én 3x5 tablettát szedtem és nem volt semmi panaszom, nem volt semmilyen mellékhatása.
Ha van konkrét kérdésed. írj privátban és szívesen válaszolok. Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!