Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » SZerintetek egeszseges 14...

SZerintetek egeszseges 14 evesen konditerembe jarni?

Figyelt kérdés
Nem bekepzeltsegbol de eleg csinos vagyok, csak szeretnek kicsit izmosabb lenni...KOnditeremmel megoldhato? Komoly valaszokat kerlek szepen

2016. febr. 3. 10:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
várj 15-ig szerintem az a biztos. Mert ha most elmész és nem tudod hogy mekkora súlyok kellenek neked akkor könnyen kárt tehetsz magadban, meg ugyebár eleinte gyenge is vagy ezért is nehezebb belőni a jó súlyt, mert mindenki azt hiszi hogy hú de erősek :D Amit írtak, próbáld meg a fegyencedzést vagy másnéven saját testsúlyos gyakorlatokat. A könyvnek az edzés részét elolvashatod, de a többit ne, mert irgalmatlan módon fikázza a konditermet és a testépítést, ez a marketingjének úgymond egy része.
2016. febr. 3. 22:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Ja és amikor elkezded legyen ott egy hozzáértő ember, aki megtudja tanítani a gyakorlatok helyes kivitelezését. Ez nagyon nagyon fontos.
2016. febr. 3. 22:15
 13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönöm a válaszokat:)
2016. febr. 3. 23:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Megjegyzendő, hogy én 13 évesen voltam először konditerembe, de persze volt aki figyelt az edzésemre.
2016. márc. 21. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!