SZerintetek egeszseges 14 evesen konditerembe jarni?
Figyelt kérdés
Nem bekepzeltsegbol de eleg csinos vagyok, csak szeretnek kicsit izmosabb lenni...KOnditeremmel megoldhato? Komoly valaszokat kerlek szepen2016. febr. 3. 10:47
11/14 anonim válasza:
várj 15-ig szerintem az a biztos. Mert ha most elmész és nem tudod hogy mekkora súlyok kellenek neked akkor könnyen kárt tehetsz magadban, meg ugyebár eleinte gyenge is vagy ezért is nehezebb belőni a jó súlyt, mert mindenki azt hiszi hogy hú de erősek :D Amit írtak, próbáld meg a fegyencedzést vagy másnéven saját testsúlyos gyakorlatokat. A könyvnek az edzés részét elolvashatod, de a többit ne, mert irgalmatlan módon fikázza a konditermet és a testépítést, ez a marketingjének úgymond egy része.
12/14 anonim válasza:
Ja és amikor elkezded legyen ott egy hozzáértő ember, aki megtudja tanítani a gyakorlatok helyes kivitelezését. Ez nagyon nagyon fontos.
13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönöm a válaszokat:)
2016. febr. 3. 23:02
14/14 anonim válasza:
Megjegyzendő, hogy én 13 évesen voltam először konditerembe, de persze volt aki figyelt az edzésemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!