Állóképességi edzés?
Figyelt kérdés
Focizok, és pár hétig szünet volt. A vádlim hamarabb durran be meccsen és feszül végig, alig bírok futni.
Milyen gyakorlatokkal tudnám javítani az állóképességem?
2016. jan. 31. 16:58
1/6 anonim válasza:
Futás, sprint, intervallum futás, ugrókötél.
2/6 A kérdező kommentje:
Ugrókötelezést csinálom. Guggolásból felugrás és az ugrálásos kitörés javít az állóképességen? Az álló vádlizástól nem lesznek kötöttek az izmaim?
2016. jan. 31. 17:10
3/6 Szabi.L válasza:
A vádlidnak semmi köze az állóképességedhez. Az állóképesség az a keringési,légzési rendszerek fejlesztése. Tehát ha nem kapsz levegőt akkor kell állóképességet fejleszteni.
A vádlidra csinálj vádli gyakorlatokat. A gyakorlat végén nyújts, és akkor nem lesz kötött.
4/6 anonim válasza:
Szerintem simán kötött lehetsz tőle, szóval nyújts. Én a guggolástól kötöttem be, hogy sprintnél belassultam 2 másodpercet. Állóképességre a legjobb, de egyben legnehezebb módszer a futás. Az is lehet, hogy azért durransz be, mert intenzív az edzésed és a tested nem tolerálja, hogy hetente szétégeted a lábadat minden edzéssel és lehet ezért durran be gyorsan futásnál. Amikor lábaztam, akkor utána hiába vártam egy napot, nem bírtam egyszerűen futni, mert egy kilométer után szétakart durranni a vádlim.
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem is ez van. Szóval lehet visszaveszek kicsit a lábazásból.
2016. jan. 31. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!