Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 2 het edzes kihagyas? Fekvenyo...

2 het edzes kihagyas? Fekvenyomas?

Figyelt kérdés
sziasztok!! segitseget szeretnek kerni, 1 eve edzek, most ugy ereztem kell tartanom egy kis pihenot, igy 2 hetet kihagytam. Az lenne a kerdesem, hogy atmozgato edzessel kezdjek vagy mehet a megszokott? Illetve lenne egy olyan problemam hogy fekvenyomasba mar egy jo ideje nem tudok emelni a sulyon, mar rengeteg mindent megprobaltam. minden masban erosodok, egykezes fekvenyomasba tudtam emelni, szeretnek segitseget, tippeket hogy hogyan tudnak emelni a sulyon, az etkezessel pihenessel stb. tisztaba vagyok :) (elnezest az ekezetek miatt, telefonrol irtam.) Elore is koszonom a segitsegeket!

#fekvenyomás #erősödés #edzes kihagyas
2016. jan. 31. 11:12
 1/2 Cortez70 ***** válasza:

Folytathatod a régebbi programmal, de kicsit kevesebb súllyal nyomjad az első edzéseket.

Fekvenyomásban hamar elakad az ember. Ha fejlődni akarsz, akkor heti többszöri nyomás kell és mellé nem kell akkor 3-4 izoláló gyakorlat.

2016. jan. 31. 11:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Én mindig először az ismétlésszámot próbálom emelni. Ha elértem a 15-öt akkor 10 kilóval többel megy 6-8 már elsőre is. Aztán már annyival szériázok ismét növelgetve lassan az ismétlésszámot. De egyre nagyobb súlynál egyre lassabban fog menni. Ilyen 2,5 meg 5 kilós súlyemelgetésekkel nem szoktam foglalkozni fekvenyomásnál. Mikor kevesebb, 8 ismétlések után próbálkoztam súlyt emelni, én is hamar elakadtam.
2016. jan. 31. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!