Tegnap fekvenyomás után megfájdult a vállam, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Külső elváltozások: mikor tükörbe nézek, akkor a jobb vállamon (leengedett, alaphelyzetben) kiáll egy kis csont szerűség, mondhatni. Enyhe fájdalmaim vannak a mozgatásakor (nem minden esetben)
Érzem, hogy picit feszül és azzal tudnám jellemezni, hogy olyan érzés, mintha ki kellene roppannia.. viszont kibírom nyújtani bárhogy, fejfelé, vagy tudok első váll nyújtást is végezni stb
mi lehet a baj? flector segíthet?
2016. jan. 25. 17:29
1/6 anonim válasza:
Ha szemmel látható az elváltozás, akkor mindenképpen megnézetném.
2/6 A kérdező kommentje:
Most kaptam egy hozzáértőtől választ, valszin be van duzzadva a vállizom (pl az első vállam tapádáspontjánál is érzek fájdalmat) ami kicsit megemelheti azt a csontot.
Tegnap eléggé megerőltettem fekvenyomásnál, főleg, hogy most spotter nélkül edztem
2016. jan. 25. 17:55
3/6 Cortez70 válasza:
A rotátor köpeny szokott sérülni fekvenyomásnál, pihentetni kell.
4/6 A kérdező kommentje:
Van értelme izületvédőt / erősítőt szedni?
2016. jan. 25. 17:59
5/6 Cortez70 válasza:
Van, de kevés önmagában, pihentetni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!