Egész télen nem tudok edzeni, mit csináljak?
Valami mindig beüt. Ősidők óta nem voltam beteg, most meg már két hónapja dögrováson vagyok. Nátha, influenza, torokgyulladás, arcüreggyulladás, valami mindig van. Mire meggyógyult, és eljutok oda, hogy kapok levegőt, elkezdek újra edzeni, megint összeszedek valamit. Kb két hete két edzés összejön. Már kivagyok. Nyamvadt lettem, visszafejlődtem, erőtlen vagyok, már élni sincs energiám, nemhogy sportolni. A doki szart se csinál, felírja az antibiotikumot, aztán jónapot. Multivitamint meg c vitamint szedek.
Valami tipp, hogy összekapjam magam?
Nem biztos, h a jovoben is osszeszedsz valamit. Ket honap alatt pedig nem lehet visszafejlodni, szoval no para. :)
Szedj probiotikumot, miutan meggyogyultal, azzal megerositheted az immunrendszered.
Köszi a bíztatást, csak nem maradok ilyen tápos örökre :/
A probiotikumot még nem használtam ilyen célra, kipróbálom. Daily onet szedek amúgy multiból. De most olvastam egy fórumon, hogy betegen nem is lehet multivitamint szedni, mert a vastartalma táptalaj a baciknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!