A felhúzás mennyire kíméli a térdet?
Figyelt kérdés
Az egyszerű felhúzásra gondolok, nem a merevlábas felhúzásra. Térdproblémáim vannak, ezért fontos ezt tudnom.
Valamint a statikus guggolás-fal mellett valóban kíméli az ízületeket, mégis jó az izmoknak?
2016. jan. 30. 13:56
11/15 anonim válasza:
térdszallag szakadásból lábadozok, és határozottan érzem, hogy terheli. de nem annyira, mint egy guggolás.
12/15 A kérdező kommentje:
Azért is kérdeztem, mert nekem nem kimondottan fáj a térdem, inkább csak érzékeny, és nagyon csúnyán kattog, és én nem érzem, hogy annyira terhelné ez a gyakorlat, de nem akarom, hogy csinálom, aztán még többet romlik utána a térdem.
2016. jan. 31. 11:07
13/15 Szabi.L válasza:
Ízület védőt szedj mindenképp! (artho guardot tudom ajánlani)
Nekem is recseg a térd ízületem, ezért láb edzés előtt van legalább 20p bemelegítés.(10p kardio,10p gimnasztika) így bemelegítés után teljesen jó.
És a helyes kivitelezés sem mindegy, amit így neten keresztül nem hiszem, hogy meg lehetne mutatni.
14/15 A kérdező kommentje:
Arthro Guardot szedek én is.
Az a baj, hogy nekem bemelegítés után is szörnyű a térdem.
2016. febr. 3. 20:19
15/15 Szabi.L válasza:
Én nem próbáltam ,de body.builderen sokan istenítik a warmup nevű krémet. Tehetsz vele egy próbát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!