Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fáj a térdem lábedzéskor, mit...

Fáj a térdem lábedzéskor, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Kaptam rá gyógyszert, de semmit sem változott..

16 éves vagyok, gondolom rosszul csináltam kezdetben a gyakorlatokat, még most sem tudom, hogy jó-e, de fáj a térdem, kattog, folyamat.. Mondjuk még annyira nem , hogy elviselhetetlen legyen, de megijeszt.. Mit csinálhatnék?

2016. jan. 29. 16:34
 1/6 Szabi.L ***** válasza:

Az a helyzet, hogy el van kopva a térd ízületed. Vannak elég jó ízületvédők, amik nagyon sokat segítenek (saját tapasztalatból beszélek)

Én az 'artho guardot' tudom ajánlani, csak ezzel van személyes tapasztalatom, mivel elsőre bevált.

2016. jan. 29. 16:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Az orvos mit mondott, mi az ok? Tudod esetleg?
2016. jan. 29. 16:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Az orvos annyit mondott, hogy nincs ezzel gond, írt fel Mydetont, meg valami izomlazítót. De azóta sincs jobban a térdem.
2016. jan. 29. 16:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Bár az esetek 80%-ban a térdemben érzem a dolgokat, mikor lábazok, szóval én rontom el?
2016. jan. 29. 16:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Járj súlyemelés edzésre ott megtanítják hogy kell guggolni rendesen. Egyébként porcerősítő, cal-mg, halolaj alap. Ha nem is folyamatosan.
2016. jan. 29. 17:20
 6/6 Cortez70 ***** válasza:
Meg kell tanulni guggolni. Amúgy a mydeton az pont izomlazító. :)
2016. jan. 29. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!