Edzes elott valami bemelegites?
Figyelt kérdés
Aki jar kondiba,ti hogy szoktatok edzeni? Elotte milyen gyakorlatokkal melegitetek be?2016. jan. 27. 13:23
1/6 anonim válasza:
10 perc aerob jellegu mozgas
Gimnasztika
4-5 bemelegito sorozat gyakorlatonkent
Hosszu nadrag es pulcsi
Bemelegitokrem
2/6 anonim válasza:
Nincs közel a terem így ilyen időben mire odaérek lefagyok.
5-10 perces tempósabb sétával kezdek futópadon hogy picit átmelegedjek, majd gimnasztika, adott gyakorlatból kisebb súllyal csinálok két bemelegítő sorozatot.
3/6 anonim válasza:
5-10 perc kocogás+gimnasztika. Egyszer edzettem bemelegítés nélkül mert nagyon siettem és meg is bántam mert az edzés felénél abba kellett hagynom.:)
4/6 anonim válasza:
5-10 perc aerob, utána gimnasztika, majd az első gyakorlat magas ismétléssel, alacsony súllyal
5/6 anonim válasza:
Edzés előtt karkörzés, törzskörzés, guggolás, csuklókörzés, fekvőtámasz, amire edzeni akarsz kis súllyal csinálj kb. 20 gyakorlatot, egy kis nyújtás hagy melegedjenek be az ízületek. Ez legyen 10 perc és minden rendben lesz :)
3 éve edzek sosem sérültem meg...
6/6 anonim válasza:
Hosszú évek óta sportolok és sajnos sokszor önmagában a bemelegítés nem elég. Néhány hónapja elkezdtem használni a Dr.Kelen Sport Bemelegítő gélt, az eddigi tapasztalataim alapján nagyon hatékony, nem is volt sérülésem, amióta ezt is használom… Nem mellesleg olcsó is és elég sokáig kitart egy flakon. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!