Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az baj ha kardio elott ettem...

Az baj ha kardio elott ettem süteményt?

Figyelt kérdés
2015. dec. 25. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. dec. 25. 19:34
 2/7 Glacierous ***** válasza:
Közvetlenül kardió elött nem jó enni.Felrázódik a gyomrod és akár ki is hányhatod.
2015. dec. 25. 19:42
 3/7 Cortez70 ***** válasza:
Közvetlenül előtte enni nem okos dolog. Amúgy nem gond. Vagy mitől félsz, milyen bajtól tartasz?
2015. dec. 25. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Jah, legfeljebb sugárba(suKárba) hánysz, de amúgy semmi.
2015. dec. 25. 20:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Attól függ mi célból kardiózol. Ha zsírégetés a cél, akkor baj, mivel felnyomod az inzulinodat a cukorra meg szénhidráttal, hogy azt te megint levidd egy olyan szintre, amivel hatékonyan zsírt égetsz, sok idő kell. Végül is nem baj, csak jóval később indul meg az érdemi zsírégetés.

Ha csak kedvtelésből kardiózol, akkor nem baj.

2015. dec. 25. 20:43
 6/7 Cortez70 ***** válasza:
Kalóriát ègetsz vele, ami nem csak zsírból törtènik. Ha napi kalória mínuszban leszel akkor fogysz. És ehhez segít a kardio edzés is. Mindegy, hogy kardio edzésen nem mindent zsírból égettél, lènyeg, hogy ezzel kalória mínuszba kerülj. Màr ha fogyás a cél.
2015. dec. 25. 20:53
 7/7 A kérdező kommentje:
most nem épp a zsirégetés a cél ,csak mivel megdobja az inzulinszintet nem tudtam nem e kavar be edzés kozben.Amugy köszi a válaszokat.
2015. dec. 25. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!