Ki hogyan melegít be, és miképp nyújt?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok időt töltötök ilyesmivel, edzés előtt vagy után csináljátok, illetve hogy milyen gyakorlatokkal, gyakorlatsorozatokkal.2015. dec. 30. 21:52
1/7 anonim válasza:
Melegítés: 5-10 perc kardió gép, majd speciális az adott izomcsoportra kicsit átmozgatom magam.
2/7 anonim válasza:
Bemelegítésnek 30-50 fekvőtámasz, utána minden testtájra egy-egy gyakorlat kis súllyal sok ismétléssel és még minden egyes gyakorlatnál nyomok 3 bemelegítő szériát, nem egyből lépek nagy súlyra. Nyújtani ritkán szoktam, inkább kocogok off napokon, mert lazít.
3/7 anonim válasza:
Nyújtás lemaradt: edzés végén, a megedzett izmot.
4/7 Glacierous válasza:
Bemelegítésnek karkörzés,vállkörzés,térdkörzés,törzskörzés,bokakörzés,csuklókörzés.Guggolás és felhúzás elött hiperhajlítok súly nélkül.Megy 3 bemelegítő sorozat,2 az üres rúddal és 1 egy kisebb súllyal.
Nyújtásnak
Felkapaszkodok a huzódzkodóra és lógok lefele,hídtartás,gyertya,megpróbálok lemenni spárgába,meg különböző nyújtásokat csinálok.
6/7 anonim válasza:
Én fontosnak tartom a bemelegítést, mert a csuklóm elég szar (eltört, műtötték), illetve a jobb vállam kicsit kattog. 5-10 percet melegítek általában, majd az edzés végén 5-10 perc nyújtás.
7/7 anonim válasza:
Kardió meg van bringával út közben, körzésekkel boka, térd, váll, könyök, csukló melegítése, rúddal fekvenyomás, merev lábú felhúzás, utána ugyan ez oldalanként 1-1 20-as tárcsával, kis csigán letolás, meg ha láb edzés vagy felhúzás van, guggolok is rúddal majd 1-1 tárcsával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!