Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van értelme így ketté szedni...

Van értelme így ketté szedni a karedzésemet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

8 éve edzem, naturalként.

Arra gondoltam, hogy szétszedném a karedzésemet a következőképpen:

Eddig 1.Nap:

4x3x10 gyakorlat ment mellre, mellé meg

3x3x30 has és törzs.

A kettő közé betennék

1x3x10 bicepszet és ugyanennyi, tehát 1 gyakorlat tricepszet, majd a maradék 2-2 gyakorlatot karra pedig csinálnám tovább, ahogyan eddig: Külön napon.

Előnye:

Így heti kétszer edzem a karomat.

Hátránya:

Valahogy nincs meg az a "ledarálom a testrészt, a pólómat sem tudom levenni, mert gyenge vagyok" érzésem, mint egy teljes karedzésen. Ugyanez volt a gondom a teljes testes edzéssel is.

Vagy élből hülyeség? :)

2016. jan. 25. 18:18
 1/5 A kérdező kommentje:
+1 Godnoltam rá, hogy nem a kart szedem így ketté, hanem a lábat. Lesz egy gyenge lábnap meg egy erős lábnap...de belegondoltam, hogy a gyenge lábnapnak meg mi értelme?
2016. jan. 25. 18:19
 2/5 anonim ***** válasza:

miért nem csinálsz csak egy külön kar napot?

A lábnapot meg ha soknak találod akkor annak is szentelj egy külön napot, a harmadik napon meg leedzed a mellet és a hátat és vége a hétnek

2016. jan. 25. 18:21
 3/5 Cortez70 ***** válasza:
100%

Én csináltam így kar esetén. Mell napon ment pár sorozat (csak 1 gyakorlat) tricó. Kedden meg hát után 1 gyakorlat bicó.

Pénteken meg teljes kar 3-3 gyakorlattal. Nekem bevált.

2016. jan. 25. 18:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is bevált, mehet.
2016. jan. 25. 18:25
 5/5 A kérdező kommentje:

Van külön kar napom, ezt akarom kicsit megbontani.

Kipróbálom a jövőhéten.

2016. jan. 25. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!