1/14 anonim válasza:
Ha minden egyéb megvan, lehet értelme, ha a többi kieg, kaja hiányos hagynám.
2/14 A kérdező kommentje:
Minden rendben van.Te próbáltad már?
2016. jan. 4. 19:14
3/14 Cortez70 válasza:
Én vettem már, nem sok értelme van.
4/14 A kérdező kommentje:
Semmi változást nem észleltél?
2016. jan. 4. 19:16
5/14 anonim válasza:
aminosavaknak úgy összességében nem sok értelme van ha elég fehérje megy.
kivéve BCAA, ha éhgyomorra edzel, vagy versenyzel
6/14 Cortez70 válasza:
A kezdetén kicsi durranás volt vele, de ennyi. Mondjuk én edzek 30 éve, nekem már ezek a kis tápkiegek nem használnak.
Multivitamin + fehérje, néha kreatin és jónapot.:)
7/14 anonim válasza:
Nálam a libidóra jó hatással van, edzésnél inkább pszichológiai hatás, hogy jól néz ki, hogy kicsit eresebb vagy tőle. Egyebet nem vettem észre tőle.
8/14 anonim válasza:
Nekem sokkal jobb volt a durranás, de ami lényegesebb, ha este ment, segített az elalvásban, én főleg erre vettem. Nekem pl a kreatin semmit nem ért soha, nem is használok évek óta, mások vagyunk.
9/14 A kérdező kommentje:
A kreatinra nekem jól reagál a szervezetem,de az most van.Nem tudom,hogy hmb-t,vagy arginin-t vegyek-e.Szerintetek?
2016. jan. 4. 20:00
10/14 anonim válasza:
Én arginint vennék, HMB max diéta alatt, de akkor is minimális a hatása, sokkal inkább több bcaa akkor már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!